Szerintetek így jó lesz a testépítés vagy rosszul gondolom?
Na most az a helyzet hogy hízok ha akarok szóval nem tervezek venni táplálék kiegészítőket.
A tervem:
-Változatosan étkezem \nagy mennyiség\
-vitaminokat szedek
-Téli időszakban megpróbálok minél jobban felhíni izomba \zsír is jön természetesen\
-majd nyár közeledtével leszállkásítom
nagyjából ennyi
Jó ez így vagy rosszul gondolok valamit \nem akarok szedni semmit\
Rosszul.
- Változatosan étkezel? Tehát sok szar kaját is? Tudom, hogy ez a mostani táplálkozási varázsszó, de miért nem gondolt bele még senki, hogy kicsit ki is fejtse?
- Megpróbálsz minél jobban felhízni izomban? Ugye azért edzel is, nem csak hízol, és az izomra koncentrálsz?
- Nem akarsz szedni semmit, de fentebb írod, hogy vitamint szedsz. A tápkieg meg nem kox, ha emiatt aggódsz.
Jól gondolod nagyjából, de nem mindegy, hogy miket eszel.
Edzés után azért jól jöhet egy tejsavóprotein + 40-50g gyors ch.
zsír is jön természetesen??? lődd be a megfelelő szénhidrátmennyiséget ha hízékony vagy és akkor nem fog feljönni természetesen a zsír xD
fúha, vannak itt problémák
Valamit rosszul gondolsz.
1: nem ilyen egyszerű... Az, hogy csak simán sokat eszel nem elég. Én mielött belefogtam a tömegnövelő étrendbe, rááltam arra, hogy sokat eszek. A pofám leszakadt, amikor belekezdtem a tömegelésbe. A 2.nap már alig bírtam lenyomni azt a sok rizst meg tk. kenyeret.
2: a tápkiegek nem létfontosságú dolgok. Sajnos nem engedhetem meg magamnak ezért énis csak vitaminokat használok. és mégis mindenki szerint jó formát hozok ilyen fiatalon:)
Köszönöm a kommenteket. Edzek természetesen konditerem.
De nem akarok figyelni a fehérje,szénhidrát....engem nem érdekel a gramm mennyiség régen sem érdekelt senkit mégis izmosak voltak és szép definiált izmaik voltak főleg akik csak saját testsúllyal dolgoztak. Nem akarom h erről szóljon az élet mert akkor el se kezdeném. Nem akarok ezzel sportszeűen foglalkozni.
Jó, az nekünk mindegy, hogy te miként akarod, de mi akkor sem fogjuk írni, hogy egyél össze minden sz@rt.
Innentől a te döntésed.:)
Hal,húsok,rizs...étel ember étel.
Nem fogok szedni semmit főleg meg porokat nem lapozd fel a fegyencedzést benne van h a régiek hogy edzettek. A börtönben hogy érik el az izmok növekedését mert szerintem nem használnak semmit, mégis szép izmokat tudnak növeszteni elhiszem h jobb porozni hamarabb jön az eredmény de a abba hagyod ugyanolyan hamar le is megy leeresztesz mint a lufi.A természetes megmarad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!