Melyik a jobb Mell-bicepsz vagy Mell-Ticepsz edzés? Vagy Hát-bicepsz vagy Hát-Tricepsz edzés? és melyiket miért?
Itt a klasszikus edzesterv ami evtizedeken keresztul mukodott..es nagyon sokmindenki alkalmazza/alkalmazta
Hetfo: mell tricepsz
Kedd : láb
Csutortok: hat bicepsz
Pentek vall
Nem kell semmifele sztar edzeset utanozni
Heti 4nap naturba boven eleg,van idod regeneralodni is
Vagy
Hetfo mell bicepsz
Kedd lab
Szerda pihi
Csutortok vall tricepsz
Pentek hat
Ez ia jo
Személyesen ismertem olyan embert aki 15 éve úgy edz minden nap, hogy "Mell-Bicepsz és másnap már nyomja is
Hát-Tricepszet!" A világon semmi baja nem volt a könyökének ez a kedvenc edzésterve és nagyon ki volt gyúrva! Szóval ezen a túledzés baromságon csak nevetett! :)
Idézem "Ezer éve így nyomom! Ezer éve!" És semmi baja nincsen a könyökének és szerinte ez a leghatásosabb és legkényelmesebb edzésterv!
El nem tudná képzelni a Mell-Tricepszet és a Hát-Bicepszet egy napon! Fárasztó és nem tudná teljes erőbedobással edzeni a kisizmokat!
Persze a Push/Pull/Leg szerintem nagyon jó edzésterv de én sem szeretem mert nem kényelmes és unalmas nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!