Melyik a jobb Mell-bicepsz vagy Mell-Ticepsz edzés? Vagy Hát-bicepsz vagy Hát-Tricepsz edzés? és melyiket miért?
Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 21:04
1/14 anonim válasza:
a mell-tricepsz hát-bicepsz azért jobb mert ugy tényleg csak heti egyszer terhel le az izmaid de akkor nagyon le kell, tehát ha nem érzed azt hogy le akar szakadni akkor még nincs vége az edzésnek, a melledzés a tricepszedet veszi igénybe a hát a bicepszedet viszont ha forditva edzed ugy azért lesz jobb ha elelgnedő időt hagysz köztük mert több sullyal tudsz majd dolgozni mert több erőd marad
2/14 A kérdező kommentje:
oké! köszi!én is erre gondoltam! mivel eddig mell-bicepsz volt és annyira nem fáradtam ...viszont tegnap mell tricepsz és úgy estem be az ágyba :)..és ma is rendesen be volt durranva...
2012. okt. 10. 21:15
3/14 anonim válasza:
Változó, hogy kinek mi jön be, nekem inkább a mell-bic, de ez egyénfüggő. De az is jó, ha néha változtatsz.
4/14 anonim válasza:
Ahogy Montez írta, változó kinek mi válik be. Én például képtelen vagyok mell vagy hát után más izomcsoportot is rendesen megedzeni 100%-n. Így egy napon van a bic-tric. :)
5/14 A kérdező kommentje:
hát igen ahány edzés ..annyi féle :)...ma kipróbálom a a Hát-Bicepszet is....kiváncsi leszek estére milyen lesz.nyomok mellé egy kis hasat is...
2012. okt. 11. 06:34
6/14 anonim válasza:
Hidd el, nincsenek kőbe vésett edzéstervek. Ha lenne legjobb ezdés, akkor mindenki azt csinálná. És mindegyik csak egy idei jó, időnként változatni kell.
Itt egy jó cikk: [link]
"mindig az a legjobb edzésmódszer, amit épp nem végzel."
7/14 Sznofru válasza:
Nekem most mell-váll ment idáig, de mivel újra elkezdek fekvenyomóversenyekre járni, így azt hiszem a mell teljesen külön napon lesz. Mivel akkor csapattal edzem.
8/14 anonim válasza:
Ja, mell után én se kínlódom mással, tehát mell, láb, hát-váll, bic-tric az edzésem.
9/14 A kérdező kommentje:
a hát-bicepsz is elég kemény volt....nagyon bedurrantam tőle...főleg a szabad súlyoktól ! holnap váll-láb..has...az heti 3-szor van !
2012. okt. 14. 02:52
10/14 anonim válasza:
A bicepsz tricepsz edzése vagy együtt kerüljön edzésre, vagy Mell tricepsz és hát bicepsz bontásban. A hát tricepsz kombo edzése katasztrofális...nem beszélve akkor így szinte minden nap dolgozni fog ez az izom és nem tud megfelelően regenerálódni egy többnapos edés bontásban. A könyöknek meg előbb utóbb kampec lesz a vége. Ha megnézzük a világ legjobb karjait,azokat sem mell bicepsz,hát tricepsz párosításokkal edzették. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!