Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék testépítő étrend...

Szeretnék testépítő étrend mellé valami kiegészitést (rágcsálnivalót) szeretnék. Hallottam, hogy a csokiban sok a kalória, a mogyoróban pedig a fehérje. Erről mi a véleményetek, esetleg tudtok ajánlani valamit? Köszi.

Figyelt kérdés

2012. okt. 10. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Testépítő étrendbe a csoki és a hasonló agyoncukrozott vackok nem igazán férnek bele.. Mogyorót sem igazán a fehérje tartalma miatt fogyasztjuk, hanem mert fontos telítetlen zsírsavakat tartalmaz.

Ha nagyon rágcsálni akarsz, akkor vegyél protein szeleteket, vagy egy szimpla étkezés-helyettesítő (MRP) is megoldás lehet.

2012. okt. 10. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Puffasztott rizs!:)
2012. okt. 10. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Protein szeletből a Biotech-es málnás-fehércsokis az nagyon finom. (vagy ha szereted az ilyesmit, lehet kapni beef jerky-t, az ilyen snack féleség, különböző ízekben (szárított marhahúsról van szó))

De 2 kocka csokitól sem omlik össze a világ.

2012. okt. 10. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A mogyoró a jó zsírok miatt jó, de egyszerre ne sokat.
2012. okt. 10. 17:08
 5/6 NagyonGonosz ***** válasza:
Hát én még nem ettem finom protein szeletet és általában igen drágák.
2012. okt. 10. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, h nem olcsó, ez is 450be kerül/darab.

De legalább tényleg olyan, mint egy csoki - sokat próbáltam én is, egy csomónak vagy semmi íze, vagy egy ilyen édes-sós keverék (elég rossz).

2012. okt. 10. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!