Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők (hivatásosak és...

Testépítők (hivatásosak és hobbiszinten űzők egyaránt), hogyan tudtok olyan életet élni, hogy folyton oda kell figyelni, mit esztek?

Figyelt kérdés
Ez számomra valamiért elképzelhetetlen... Sétálgatok a barátnőmmel, és meglátok egy fagyist, akkor nem ehetek, mert túllépem a napi kalóriaadagomat. Hogy lehet ezt kibírni? Nem vagyok elhízott, se puha, olyan Tupac testem van ( [link] otthon sima fekvőtámaszokat csinálok fürdés előtt, általába olyan 60-80-at, meg 100-150 hasprést/felülést. Mondjuk én az életemet is Tupacosan élem (smoke everyday :D) de ez most mindegy. A lényeg: hogy lehet kibírni?

2012. aug. 31. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért ennyire nem durva a dolog. Persze naponta odafigyelek a kajára, hordom munkahelyre a kaját, és otthon is igyekszem kétóránként enni, de ne úgy képzeld el, hogy egész nyáron nem iszom meg valami hűsítő italt, vagy nem eszem egy fagyit. Sőt, még az étrend mellé néha étterembe is elmegyünk a párommal. :)

Persze diéta alatt kicsit másabb a dolog, de azért egykét csaló étkezés belefér időnként, nem ez fogja meghatározni a testépítő karrierem.

2012. szept. 1. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Így van, senki nem mondta, hogy akkor innentől nem fér bele néha egy fagyi, vagy más egyéb nem testépítő kaja. Szálkásításnál kell odafigyelni, tömegelésnél lehet félre kajálni néha. Ez az életmód számomra így természetes, kis erőfeszítésembe sem kerül, hogy zabpelyhet, csirkét, brokkolit és rizst egyek naponta többször. Este alig várom a proteines túrómat, nem cserélném le pl fagyira.:)

Ha te nem így gondolod és nem tudod betartani, akkor nem is kell ezen erőlködnöd, nem muszáj mindenkinek testépítőnek lenni.:)

2012. szept. 1. 06:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Testépítőknél nem nagyon van olyan, hogy napi kalóriaadag, nem a kalóriákat kell számolgatni, ha meg nem szálkásítasz, akkor meg pláne értelmetlen. Meg kell találni az egyensúlyt a kedv és a funkció között, személyre szabottan.
2012. szept. 1. 08:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Montez, ne érts félre, én nem is akarok testépítő lenni, csak láttam egy műsort a tévében valamelyik testépítőről, bemutatták egy napját, ebből ötlött fel bennem a kérdés, hogy hogyan lehet minden nap ugyanazt a kaját enni. Mindegy, ti bírjátok, nekem elképzelhetetlen, hogy minden napom ugyanúgy teljen el... Ez nekem monoton :)
2012. szept. 1. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák.:)
2012. szept. 1. 12:19
 6/7 JayC ***** válasza:

eleinte nehéz tartani, meg kényszernek tűnik az egész dolog, de idővel ha nem apad a motiváció és az elszántság akkor teljesen megszokod a napi rutint, és önkéntelenül is rabjává válsz ennek az életmódnak.

mellesleg tömegelés alatt szerintem bőven belefér fagyi,hamburger,gyros,sütik meg ilyesmi módjával, de szerencsére nekem nem is nagyon van rá igényem, meg az egész családom alkalmazkodott az életmódomhoz, így csak minőségi tápanyagok vannak itthon is, úgyhogy még kísértésbe se tudok esni.

2012. szept. 1. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, hogy szálkásító diétában is belefér heti 1-2x némi édesség, vagy egyéb csalás. Sőt, még hasznomra is válik hosszabb távon. Ma például vaníliapudingos gofrit fogok enni :)

Azért önsanyargatásba nem kell átmenni, szerintem.

2012. szept. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!