17 éves vagyok 190 centi és 58kg ez gyalázatos eddig egy hónapja edzem lent tovább?
Hát össze kéne rakni egy normális tömegnövelő étrendet meg lemenni konditerembe egy normális edzéstervvel.
Ezt olvasd el, van több oldal is: [link]
29 éves vagyok, 192 cm, és 95 kg, és 4 éve edzek, lent tovább?
A te idődben 65 kg voltam, durva, de túlteszel rajtam.
A kulcsszó: EVÉS.
Milyen otthon az anyagi helyzet? Ennek függvényében kellene minőségi vagy kevésbé minőségi hús és más táplálékok, de KELLENEK.
Ne egyszerre egyél sokat, hanem kb. 3 óránként. Ha leírod, mit engedhet meg neked a családod, akkor írunk néhány okosságot.
"bocs hogy most irok vissza nem voltam gépközelben, 2.-nak anyagi helyzetem jó(de ha fehérjékre meg kreatin stb gondolsz az nem jó én tisztán szeretnék erősödni) 3.-nak milyen ez a fegyenc edzés?"
Fehérje a csirkemellben van 20%.
Ha nem akarsz tápkieget, akkor napi 5 étkezésre dobj szét kb. 0.7 kg csirkemellet, 0.2-0.5 kg rizst, zöldségeket, 1-2 kanál lenmagolajat, és multivitamin készítményt.
ez így soknak tűnik, de nem az, mert közben elhagyod a sok silány minőségű kaját, amit eddig ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!