Igen, sajnos nem mindegyik szállodában van konditerem vagy ha van is, semmit nem ér. Voltam olyanban, hogy ki volt írva, hogy edzőterem, bemegyek és volt 20 fitball és pár barbi súlyzócska meg egy rozzant szobabicaj. Na ennél jobb, ha simán saját testsúlyos edzés megy, guggolás, fekvőtámasz, két szék között tolódzkodás, hasprés, stb.:)
2012. szept. 17. 20:41
2/7 A kérdező kommentje:
hát igen, főleg hogy egyiptomba megyek, és voltak már elég negatív tapasztalataim ott, a legkellemesebb élményem az volt ezzel kapcsolatban, amikor jól felszerelt terem volt, viszont 7euró/alkalomért...
az a baj, hogy épp egy kreatin kúrában is vagyok most, nagyon szépen ível felfele az erőszintem, egy két kiesés meg szerintem nem tenne most jót ebben a fázisban. :(
2012. szept. 17. 20:46
3/7 anonim válasza:
Egy hét alatt nem esel össze, még sokszor jót is tesz a pihenő. :)
2012. szept. 17. 20:55
4/7 poiu válasza:
Egy hét kihagyás áldás lehet - Monteznek igaza van. Ha éppen nem akarsz kihagyni, szerezz be rendes gumikötelet.
2012. szept. 17. 21:20
5/7 A kérdező kommentje:
valóban rég tartottam pár pihenőt, de egyszerűen nagyon rosszul érzem magam edzés nélkül...
2012. szept. 17. 21:38
6/7 anonim válasza:
A lelkiismeret furdalást győzd le. Ez van, el kell fogadnod. Ugyan én annyira nem vagyok még tapasztalt, de egy hét pihi jót tud tenni. A kajádra meg ha odafigyelsz, akkor meg tényleg minden rendben lesz szerintem is, még akár nőhetsz is kicsit, ha az előtte való héten az edzést jól megtolod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!