Létezik olyan por formájú szénhidrátforrás, mely lassú felszívódású?
Én abból palacsintát sütök.:)
De a zabpelyhet meg is darálhatod és mehet a turmixba, vagy veszel zabkorpát és azt nem kell darálni, mert kis szemű. De az picit drágább.
HA nincs :D De mivel a maltót írták legelölre, és a palatinóz tudtommal 2ezer forintos kilóáron van, gondolom abból van a legtöbb. Bár odaírták, hogy alacsony GI-jű, nemtudom, hogy ez mennyire hihető. Meg végülis a malto az egy ilyen kis fekete bárány, mert edzés utánra nem elég gyors (ugye?), napközbenre meg nem elég lassú, valakik szerint cukor, valakik szerint nem, és egy csomó tömegnövelőbe az van. Tehát mit lehet vele kezdeni?
Kérdező: csak natúrba, beleöntöm a shakerbe, mellé egy kis fehérje, azt csá. Amikor nézegetem, hogy mit lehetne helyette, az ár elrettent, mert ez a legolcsóbb lehetőség, de félek attól, hogy igazából ez nem is jó, nem is lassú felszívódású :\ Én nem tudom innen eldönteni.
Az bizony lehet. De itt van palatinose:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!