Testépítőként Omega-3 zsírsavakat milyen formában és mennyit érdemes bevinni a szervezetbe?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy halolaj, illetve lenmagolaj segítségével vihetünk szervezetünkbe esszenciális zsírsavakat. Érdekelne, testtömegtől függően milyen mennyiségben kellene alkalmazni, illetve a kettő közül melyiket ajánljátok. Örülnék, ha írnátok konkrét termékeket is, az ár sajnos fontos szerepet játszik. Köszönöm!2012. szept. 3. 21:58
1/7 anonim válasza:
Haolajból (omega3 kapszula) olyat válassz, amiben a dha és epa zsírsavak összege legalább 300mg. Nekem most Juvita cucc van, az egyik legolcsóbb.
Lenmagolajból két evőkanállal tolok a solio márkából. Van több helyen, bioboltokban, intersparban.
2/7 A kérdező kommentje:
A kapszulából hány darabot érdemes szedni?
Köszi
Mindkettő szükséges, esetleg elég az egyik?
2012. szept. 3. 22:08
3/7 anonim válasza:
Mindkettő kell, mert kell az epa és dha az omega3 kapszulából, a lenmagolajból pedig az omega6 és az alfa linolénsav.
Omega3 kapszulából napi egy elég lehet, persze kettő még jobb :)
4/7 Sznofru válasza:
Solio tenyleg jo, en is olyat veszek. Valtogatni szoktam az olajokat.
5/7 A kérdező kommentje:
Végül az általatok ajánlott Solio lenmagolajat vettem a SPAR-ban (200ml - 540Ft), halolajból pedig Nature's Prime-ot vettem (90db 1870Ft, EPA=360mg, DHA=240mg).
2012. szept. 4. 12:25
7/7 A kérdező kommentje:
A korrektség kedvéért, mivel én is most vettem észre, leírom, a halolaj kapszula 2 szeme tartalmaz annyi EPA és DHA savakat. Nem vettem észre a trükközést, bár szerintem így is jó vétel volt. :)
2012. szept. 4. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!