Lucky04 kérdése:
Szeretnék újra jó formában lenni van valami jó kis tornagyakorlat?
Figyelt kérdés
Főleg francia spárgázni akarok és felállni a hídból. Amúgy hajlékony alkat vagyok és ameddig táncoltam ezek mentek is most már 2 éve abbahagytam és újra szeretnék jó formában lenni. Amúgy 12 éves lány vagyok.2012. aug. 28. 14:19
1/2 anonim válasza:
12 évesen szerintem mindenki formában van még, kivéve ha elhízással küzdesz. :) Egyébként a Kettlebell elég jó dolog és az egész testet megmozgatja, bár neked lehet inkább az atlétikát kellene választani vagy a balettet ha ilyen hajlékony vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem vagyok kövér: 155 cm vagyok és 38 kg. Ez egyátalán nem sok. Amúgy azt, hogy nem vagyok annyira jó formában mint régen ez igazából úgy értem, hogy nem vagyok annyira hajlékony mint amikor sokat nyújtottam. Balettozni nem szeretnék, mert nem az én stílusom. Az atlétikával az a baj, hogy habár szeretek futni, nem vagyok túl gyors és a győri atlétikaedzéseknél nagyon erre mennek rá. A kettlebbhez nem vagyok túl fiatal?
2012. aug. 29. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!