Filmsztárok hogy gyúrják ki magukat ilyenre (lent)?
Konkrétan az érdekel,hogy a mellizmokat hogyan nyomják fel pl Chris Evans (Amerikakapitány), Chris Hemsworth (Thor)
Olvastam,hogy nem lehet kigyúrni olyanra a mellizmot,amilyenre az illető akarja,hanem genetika,és nem lehet az alakját megváltoztatni,de akiket példaként írtam,nekik az előéletéből lehet képeket találni,és hát van olyan kép,amiken látszik,hogy nemcsak megnőtt a mellizmuk,de formailag is változott.Vannak olyan gyakorlatok,amik ilyen irányba fejlesztik az izmokat?
Koxolnak ne legyen felőle kétségetek.
Maga Stallone nyilatkozta valahol, hogy a szinészek hollywoodban rendszeresen használnak szteroidot egy-egy szerep kedvéért.
köszi a válaszokat,bár ezek a filmtrükkök,meg effektek nem kellettek volna.én nem olyanra gondoltam,hogy hulkká gyúrjam ki magam :D mert róluk lehet találni neten olyan képet is,amin épp nem forgatás közben vannak,és akkor is szép nagy izmuk van.
azt is gondoltam,hogy azért,mert van pénzük,ez teljesen oké,meg hogy szednek mindenféle táplálékkiegészítőt,meg amit csak lehet (különben mindig csúsznának a filmek,ha arra kéne várni,hogy természetesen kigyúrja magát az ember :D)
amúgy köszi ezt a SPARTACUS edzéstervet,majd utánanézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!