Fekva nyomásnál nagyon hamar kifáradok, haver mondta hogy szedjek B6 vitamint mert az jó ilyenre ez igaz?
Erre azt hiszem, nem a B6 vitamin a legjobb, persze ez is egy nagyon fontos vitamin a szervezetnek, de ha komolyan akarsz foglalkozni a kondival, több vitaminra lesz szükséged, de először is vegyük sorba: rendben van az étrended a kondi mellett? Ha nem, akkor bizony ettől is lehet a hamar fáradság, nincs elég energiád ha nem táplálkozol helyesen.
Én a Scitec Nutrition gyártótól ajánlanám a Multi Pro Pak nevű vitaminkészítményt. Egy dobozban 30 csomag van, abban 6 tabletta. Tehát 6 tablettát kell bevenned egy nap. Ez egy nagyon összetett vitaminkészítmény, tartalmazza az összeset, ami a porthoz szükséges lehet, de kezdésnek lehet megfelelne egy Actival vitamin is.
Különben ilyen téli időszakban különösen érdemes fogyasztani a vitaminokat, ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a betegségekre, fáradékonyabbak is vagyunk.
Kezdésnek ne Actival feleljen meg, mert az egyrészt drága, másrészt egy kutyának alig elég... :D
Én még talán - normális C-vitamin, Ca-Mg, Cink és Lenmagolaj kiegészítés mellett - a Multi Pro-nál is jobb megoldásnak tartom a Mega Daily One-t. Ezt egyrészt el tudod osztani egész nap, másrészt összetevőnként tudod a mennyiségeket variálni.
Azért a Multi Pro OK, hogy nagy dózis, de könyörgöm a vitaminoknak senki nem szólt ám, hogy 3-4 óránál tovább kéne a vérben maradniuk :D
A kérdésre válaszolva pedig igen, sok múlik a rendes táplálkozáson is. Szénhidrát-dús kajálás elengedhetetlen, hiszen a szénhidrát a test üzemanyaga!
Ha az megvan akkor még van egy pár lehetséges ok:
- Hány mell-edzésed van egy héten? :D
- Mi számít egyáltalán "hamar"-nak?
Szal azért ezt megválaszolni ennyi információból elég nehéz szerintem.
Azért a kérdéseinkre válaszolhattál volna, hogy tudjunk segíteni... :D
Mit eszel egy nap?
Vitaminfogyasztás?
Életkor/testsúly/magasság?
És még a végére egy extra kérdés: Az, hogy neked az 50kg-ba 10 nyomás kevésnek számít. Ezt mégis mihez képest méred? Vagy mit szeretnél, mennyit bírj nyomni? 100kg-ot 10x?
Most nem azért de ez akár simán az is lehet hogy egyszerűen ennyit bírsz. Az izmaid gyengék. Ahhoz hogy erősebb legyél, nem értágító kell hanem izom. Ahhoz meg nem heti 1-2 melledzés kell, hanem egy komplett edzésterv és tömegnövelő étrend.
Szóval szerintem a viszonyítási alapokkal lehet itt inkább probléma, nem az "erősségeddel"... :)
Igen lehet igazad van! a többiekhez viszonyítok egyszerre kezdtük ők már 60-70kgal nyomják . Értágító meg azért kellet mert nem fáradtam tőle annyira.. nekem bevált de nem szeretnék rá szokni sem! am valszeg a napi étkezéssel is gond van mert héba hóba eszek! am 20éves vok és 180cm
és mondjuk én megelégednék ha én is tudnék annyival nyomni mint a többiek! Köszönöm szépen a segítségedet !! :)
Más kérdés a nagyon hamar kifáradok, és megint más az egyenlőre gyenge vagyok esete. Felvetném, hogy esetleg a rostösszetételed nem kedvez a tíz ismétléseknek. Meglehet 5-7 ismétlés 60-65 kilóval jobban megfelel. Mindazonáltal mivel ez közelebb van a maximálishoz, ügyelj az erőltetés elkerülésére, amely megtorpanást fog eredményezni.
Ha több ismétlést szeretnél végezni az ATP-raktárakra kell ügyelni, azaz kreatin. Vigyázz, hogy ne húzzanak le rólad több pénzt, mint, amit az akció megér! A BioTechnél úgy 900 magasságában van 100 g monohidrát kötésben. B6 helyett inkább cink-magnézium-B6. A felszívódás érdekében két étkezés közt éhgyomorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!