Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekva nyomásnál nagyon hamar...

Reno010 kérdése:

Fekva nyomásnál nagyon hamar kifáradok, haver mondta hogy szedjek B6 vitamint mert az jó ilyenre ez igaz?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor létszíves ajáljatók valamit !
2011. nov. 28. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Erre azt hiszem, nem a B6 vitamin a legjobb, persze ez is egy nagyon fontos vitamin a szervezetnek, de ha komolyan akarsz foglalkozni a kondival, több vitaminra lesz szükséged, de először is vegyük sorba: rendben van az étrended a kondi mellett? Ha nem, akkor bizony ettől is lehet a hamar fáradság, nincs elég energiád ha nem táplálkozol helyesen.

Én a Scitec Nutrition gyártótól ajánlanám a Multi Pro Pak nevű vitaminkészítményt. Egy dobozban 30 csomag van, abban 6 tabletta. Tehát 6 tablettát kell bevenned egy nap. Ez egy nagyon összetett vitaminkészítmény, tartalmazza az összeset, ami a porthoz szükséges lehet, de kezdésnek lehet megfelelne egy Actival vitamin is.

Különben ilyen téli időszakban különösen érdemes fogyasztani a vitaminokat, ilyenkor hajlamosabbak vagyunk a betegségekre, fáradékonyabbak is vagyunk.

2011. nov. 28. 16:45
 2/9 Zakathol ***** válasza:

Kezdésnek ne Actival feleljen meg, mert az egyrészt drága, másrészt egy kutyának alig elég... :D

Én még talán - normális C-vitamin, Ca-Mg, Cink és Lenmagolaj kiegészítés mellett - a Multi Pro-nál is jobb megoldásnak tartom a Mega Daily One-t. Ezt egyrészt el tudod osztani egész nap, másrészt összetevőnként tudod a mennyiségeket variálni.

Azért a Multi Pro OK, hogy nagy dózis, de könyörgöm a vitaminoknak senki nem szólt ám, hogy 3-4 óránál tovább kéne a vérben maradniuk :D

A kérdésre válaszolva pedig igen, sok múlik a rendes táplálkozáson is. Szénhidrát-dús kajálás elengedhetetlen, hiszen a szénhidrát a test üzemanyaga!

Ha az megvan akkor még van egy pár lehetséges ok:

- Hány mell-edzésed van egy héten? :D

- Mi számít egyáltalán "hamar"-nak?

Szal azért ezt megválaszolni ennyi információból elég nehéz szerintem.

2011. nov. 28. 17:23
 3/9 A kérdező kommentje:
50kg olyan 10et tudok megcsinálni ha használok értágítót! de már nem szereték ilyen cuccokat használni. heti 1-2 van kondi és akkor szoktam mellezni!
2011. nov. 28. 18:48
 4/9 Zakathol ***** válasza:

Azért a kérdéseinkre válaszolhattál volna, hogy tudjunk segíteni... :D

Mit eszel egy nap?

Vitaminfogyasztás?

Életkor/testsúly/magasság?

És még a végére egy extra kérdés: Az, hogy neked az 50kg-ba 10 nyomás kevésnek számít. Ezt mégis mihez képest méred? Vagy mit szeretnél, mennyit bírj nyomni? 100kg-ot 10x?

Most nem azért de ez akár simán az is lehet hogy egyszerűen ennyit bírsz. Az izmaid gyengék. Ahhoz hogy erősebb legyél, nem értágító kell hanem izom. Ahhoz meg nem heti 1-2 melledzés kell, hanem egy komplett edzésterv és tömegnövelő étrend.

Szóval szerintem a viszonyítási alapokkal lehet itt inkább probléma, nem az "erősségeddel"... :)

2011. nov. 28. 19:00
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen lehet igazad van! a többiekhez viszonyítok egyszerre kezdtük ők már 60-70kgal nyomják . Értágító meg azért kellet mert nem fáradtam tőle annyira.. nekem bevált de nem szeretnék rá szokni sem! am valszeg a napi étkezéssel is gond van mert héba hóba eszek! am 20éves vok és 180cm

és mondjuk én megelégednék ha én is tudnék annyival nyomni mint a többiek! Köszönöm szépen a segítségedet !! :)

2011. nov. 28. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
jah és 80kg
2011. nov. 28. 19:21
 7/9 Zakathol ***** válasza:
Akkor pedig jah, tömegnövelő étrend és kezdj el rendesen edzeni. Mások eredményeit pedig azért ne hajkurászd, mert ugye mindenki más, van aki gyorsabban fejlődik, vagy eleve valamelyik izomcsoportja erősebb... Magadnak tűzz ki célokat és érd el őket! Sok sikert!
2011. nov. 28. 19:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. nov. 28. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Más kérdés a nagyon hamar kifáradok, és megint más az egyenlőre gyenge vagyok esete. Felvetném, hogy esetleg a rostösszetételed nem kedvez a tíz ismétléseknek. Meglehet 5-7 ismétlés 60-65 kilóval jobban megfelel. Mindazonáltal mivel ez közelebb van a maximálishoz, ügyelj az erőltetés elkerülésére, amely megtorpanást fog eredményezni.

Ha több ismétlést szeretnél végezni az ATP-raktárakra kell ügyelni, azaz kreatin. Vigyázz, hogy ne húzzanak le rólad több pénzt, mint, amit az akció megér! A BioTechnél úgy 900 magasságában van 100 g monohidrát kötésben. B6 helyett inkább cink-magnézium-B6. A felszívódás érdekében két étkezés közt éhgyomorra.

2011. dec. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!