Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjét ajánlotok?

Milyen fehérjét ajánlotok?

Figyelt kérdés
szeretznék el kezdeni komolyabban kondizni és igen figyelek az étkezésre is milyen fehérjét javasoltok ami megéri az árát? (nem akarok testépítő lenni de a azért jól jönne 1 kis izom :D)

2012. júl. 26. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vízzel igyad, mert különben elrontod a felszívódását és a sok tejcukor sem kell.
2012. júl. 26. 19:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Bocs én a kisebb kiszerelést néztem.
2012. júl. 26. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Tökmind1 mivel iszod ha még kezdő vagy de valaki (sokak) szerint hülyeség hogy tejben rossz. De ha kezdő vagy akkor minek a kiegészítőken töröd az agyad ennyire? A kajálás meg az edzés számít nem a tápkieg persze azok is. És minden máshogy hat mindenkin szóval vegyél és nézd meg hat e. És ittis van sok hozzáértő de mért nem mész személyi edzőhöz és őt kérdezed meg?
2012. júl. 27. 14:36
 14/19 dirtboy ***** válasza:

ma 14:36

kezdőknél sem mindegy hogy tejjel vagy vízzel.

vízzel kell inni,szigorúan vízzel.

2012. júl. 27. 14:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Arra céloztam hogy kezdőknél még nem a kiegészítőken kell annyira agyalni. Azt hiszik ma sokan ha több a fehérje hús helyett és több a dextóz az jobb. Én a víz mellett voksolok de mikor kezdő voltam egy versenyző mondta hogy mind1 mivel iszom te nem tudom az vagy e de nem hiszem. Amúgy azt se értem mért nem edzőktől kérdeznek akiről tudják is ért hozzá?
2012. júl. 27. 14:50
 16/19 dirtboy ***** válasza:

ma 14:50

nem vagyok versenyző de ez semmit nem jelent.

minek rontaná le a protein minőségét tejjel?

kész hülyeség.

le aszrom mit mondott a versenyző,akkor se tejjel igya.

2012. júl. 27. 15:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Gondolom te jobban tudod mint őxD
2012. júl. 27. 15:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy vízzel kell inni és a hozzáértő edzők is. Ebből ugye kiderült, hogy nem mindegyik edző van a toppon? :)
2012. júl. 27. 15:48
 19/19 dirtboy ***** válasza:

ma 15:43

ezt a részét igen,drugs bunny talán versenyző?

nem mégis sokkal jobban vágja a témát mint sok versenyző.

vagy akár ott van szász máté.

nem akarom magam hozzájuk hasonlítani mert ők sokkal jobban értenek hozzá mint én az nem kétség de nem kell ahhoz versenyezni hogy valaki konyítson valamihez.

2012. júl. 27. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!