Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét s szénhidrátot...

Milyen fehérjét s szénhidrátot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Most szeretnék következő hónaptól neki állni kondizni s mivel fejlődni szeretnék, ezért elengedhetetlenek ezek a dolgok.

Fehérjéből 2 félét szemeltem ki eddig, nagy kiszerelésűeket néztem, mert jobban megérik az árukat véleményem szerint.

Biotech Power Pro, Power Protein.

Szénhidrátból Biotech Carbon-x-et vennék, mert itt van a közelben a bolt s biztos kapok.

Írták a honlapon, hogy nagy izomtömegeknél okoznak problémát a készítmények, mivel nagy mennyiségű fehérje s egyéb dolog szükségeltetik.

Ezen rágódtam elég sokáig, de ezek élvonalú testépítőkre vonatkoznak, nem?

Ilyesmire gondolok: [link]

Tehát egy ilyen test kiépítése nem vonna kockázatokat maga után!? [link]

Vese, máj mekkora terhelésnek van kitéve?

Előre is köszönöm a visszajelzést!

2012. máj. 17. 16:41
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Tanácsolhattok más fehérjét is, mert nyitott vagyok egyéb termékekre is.
2012. máj. 17. 16:46
 2/18 anonim ***** válasza:

ha most kezded kell égy átmozgató edzésterv ez kb olyan 2 hónap ha ez meg van akkor mehet egy komolyabb osztott

ha a kaja rendbe van rakva

fehérje: 2-2.5 *testsúlykg

szénhidrát:5-6* tskg naponta

edzések utánra tejsavó fehérje kell pl: vpx syngex

+ 50 gramm a carboX-ből szigorúan csak edzés után

edzés előtt kb egy órával sziárd kaja pl:risz+hús

és ezek semmi problémát nem okoznak nem terhelik meg a vesédet :D

2012. máj. 17. 17:02
 3/18 A kérdező kommentje:

Rendben, először az étrendet megtervezem, mennyiségeket kiszámolom, miből mennyi kell még.

Van aki azt mondja nem kell kezdésnek se osztott edzés, hát szerintem meg nem árt.

2 hónap után már lehet szemmel látható jeleket látni? (tudom nem lesz eget rengető, de ezalatt is kar nőhet 2cm-et mondjuk..)

2012. máj. 17. 17:10
 4/18 anonim ***** válasza:

első vok , na szval az első két hónapban kis súllyal csináld! nem kéne megterhelni az izületeket a nagy súllyal

próbáld elsajátítani az edzést szabályosan csináld a gyakorlatokat az elején gyorsabban fogsz fejlődeni :D

2012. máj. 17. 17:14
 5/18 A kérdező kommentje:
mit javasolsz megvételre?
2012. máj. 17. 18:11
 6/18 anonim ***** válasza:

attól függ hogy mennyire kell kiegészíteni az étrendedet

edzés utánra vpx syngex+corboX , ha szükség van rá akkor a nap további részében mehet egy kevert fehérje pl: power protein pl: reggel a zab mellé www.bodybuildingbolt.hu innen rendeld meg

2012. máj. 17. 18:43
 7/18 A kérdező kommentje:

30-50g közt szerintem be kellene vinni mindkettőből, napi 2-szer használok turmixot 25-25g-ra osztva s akkor meg is van.

Naponta 5-6 kicsi-kicsi mértékben eszek, annyit, hogy megszüntessem az éhség érzetet.

Jövő héten megveszem a bérletet s megyek akkor edzeni.

Javasolt előtte szedni már a proteint turmix formájában s elkezdeni enni a fentebb említett normában!?

2012. máj. 17. 19:08
 8/18 anonim ***** válasza:
annyira nem szükséges még szedni a protein turmixot de az nem baj ha az étrend szerint táplálkozol gyors szénhidrátot ( cabox ) még ne szedd az csak edzés után fog kelleni
2012. máj. 17. 20:28
 9/18 A kérdező kommentje:
Oké, ahogy az árak néztem 8-10e forintba fog kerülni a fehérje, ami nem kevés pénz. E mellé egy jó étrend kell, mert hanem felesleges a nagy 4kg-os veder. :D
2012. máj. 17. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:

hát figyelj ha az étrendet rendbe rakod és veszel egy ilyen 4 kilós vedret akkor az nagyon sokáig elég lenne

ha már csak azt nézed hogy csak edzés után iszod :D

2012. máj. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!