Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét s szénhidrátot...

Milyen fehérjét s szénhidrátot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Most szeretnék következő hónaptól neki állni kondizni s mivel fejlődni szeretnék, ezért elengedhetetlenek ezek a dolgok.

Fehérjéből 2 félét szemeltem ki eddig, nagy kiszerelésűeket néztem, mert jobban megérik az árukat véleményem szerint.

Biotech Power Pro, Power Protein.

Szénhidrátból Biotech Carbon-x-et vennék, mert itt van a közelben a bolt s biztos kapok.

Írták a honlapon, hogy nagy izomtömegeknél okoznak problémát a készítmények, mivel nagy mennyiségű fehérje s egyéb dolog szükségeltetik.

Ezen rágódtam elég sokáig, de ezek élvonalú testépítőkre vonatkoznak, nem?

Ilyesmire gondolok: [link]

Tehát egy ilyen test kiépítése nem vonna kockázatokat maga után!? [link]

Vese, máj mekkora terhelésnek van kitéve?

Előre is köszönöm a visszajelzést!

2012. máj. 17. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó lesz, a carbo-x az elég jó gyors ch edzés utánra valamint a power proteint ajánlanám, hiszen kevertek közül még mindig az van az élen.
2012. máj. 17. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Sose úgy nézz egy proteint hogy biotech?!

Vannak igen olcsó növényi, mint szója meg borsó, aztán magas biológiai érétkű állati. Valamint ezek kombinációja. Figyelni kell, hogy a termék hány %-os proteint tartalmaz. Egyre több protein tartalmaz hozzáadott szénhidrátot, hogy csökkentség az árát vele együttt a minőséget is. Sokan nem figyelnek, hogy tartalmaz-e ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI!! Kár!!!! Pedig érdemes lenne!!!

Magas minőségű dizájner protetinek tartalmaznak hozzáadott leucint, BCAA, glutamint, illetve egyébb anabolikus anyagokat is. Ez jó pont. Főleg ha az ára a terméknek ezzel arányban még mindig jó.

Szénhidrát esetén vannak olcsó anyagok dextróz, malto 500 - 750Ft/kg megveheted. Vannak minőségibbek, mint Palatinis, Vitargo, MyWazi, árpa, zab örlemények.

2012. máj. 18. 11:18
 13/18 A kérdező kommentje:

ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI nem jó, ha tartalmaz a protein?

Power Protein-t néztem eddig...

2012. máj. 18. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
A PowerProtein egy szója kupac. Fűrészporos ihatatlan lötty. Véleményem. Persze, hogy olcsó, mert a szója mérhetetlenül olcsó alapanyag. A felsorolt adalékanyagok részben vízmegkötők, habosítók, állományjavítók, amikre most már egyre többen felhívják a figyelmet, hogy nem igazán egészséges dolgok.
2012. máj. 18. 21:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Mit javasolnál akkor megvételre?

Fontos lenne valójában a jó minőség, mivel még nem volt dolgom efféle termékekkel, így nem igazán tudom mire érdemes odafigyelni a fehérje tartalmon kívül.

Ha esetleg nem akarod leírni a termék nevét, akkor nyugodtan privátban küldheted.

2012. máj. 18. 21:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Ilyen lenne az ideális!!

[link]

De ha kevés a mani, most próbáltam ki. kb. 79%-os whey/casein. Nincs hozzáadottt szénhidrát, guargum, xantangumi.

[link]

2012. máj. 18. 21:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolsó az Scitec Nutrion termék lenne? Ha igen, akkor tökéletes, mert van a közelben ilyen bolt.

Szervezetet ezek nem rongálják semmilyen téren? Gondolok itt hosszabb,-rövidtávra egyaránt.

2012. máj. 18. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről írsz. Nem tudom mi az a Scitec.
2012. máj. 18. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!