Milyen fehérjét s szénhidrátot ajánlotok?
Most szeretnék következő hónaptól neki állni kondizni s mivel fejlődni szeretnék, ezért elengedhetetlenek ezek a dolgok.
Fehérjéből 2 félét szemeltem ki eddig, nagy kiszerelésűeket néztem, mert jobban megérik az árukat véleményem szerint.
Biotech Power Pro, Power Protein.
Szénhidrátból Biotech Carbon-x-et vennék, mert itt van a közelben a bolt s biztos kapok.
Írták a honlapon, hogy nagy izomtömegeknél okoznak problémát a készítmények, mivel nagy mennyiségű fehérje s egyéb dolog szükségeltetik.
Ezen rágódtam elég sokáig, de ezek élvonalú testépítőkre vonatkoznak, nem?
Ilyesmire gondolok: [link]
Tehát egy ilyen test kiépítése nem vonna kockázatokat maga után!? [link]
Vese, máj mekkora terhelésnek van kitéve?
Előre is köszönöm a visszajelzést!
Sose úgy nézz egy proteint hogy biotech?!
Vannak igen olcsó növényi, mint szója meg borsó, aztán magas biológiai érétkű állati. Valamint ezek kombinációja. Figyelni kell, hogy a termék hány %-os proteint tartalmaz. Egyre több protein tartalmaz hozzáadott szénhidrátot, hogy csökkentség az árát vele együttt a minőséget is. Sokan nem figyelnek, hogy tartalmaz-e ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI!! Kár!!!! Pedig érdemes lenne!!!
Magas minőségű dizájner protetinek tartalmaznak hozzáadott leucint, BCAA, glutamint, illetve egyébb anabolikus anyagokat is. Ez jó pont. Főleg ha az ára a terméknek ezzel arányban még mindig jó.
Szénhidrát esetén vannak olcsó anyagok dextróz, malto 500 - 750Ft/kg megveheted. Vannak minőségibbek, mint Palatinis, Vitargo, MyWazi, árpa, zab örlemények.
ASZPARTÁM, GUARGUMI és XANTÁNGUMI nem jó, ha tartalmaz a protein?
Power Protein-t néztem eddig...
Mit javasolnál akkor megvételre?
Fontos lenne valójában a jó minőség, mivel még nem volt dolgom efféle termékekkel, így nem igazán tudom mire érdemes odafigyelni a fehérje tartalmon kívül.
Ha esetleg nem akarod leírni a termék nevét, akkor nyugodtan privátban küldheted.
Utolsó az Scitec Nutrion termék lenne? Ha igen, akkor tökéletes, mert van a közelben ilyen bolt.
Szervezetet ezek nem rongálják semmilyen téren? Gondolok itt hosszabb,-rövidtávra egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!