A srác hogyan érte el ezt az eredményt 1 év alatt?
2012. júl. 26. 16:26
11/16 dirtboy válasza:
.Hellrider. csak ugyan 1 ferrarid van nem kettő úgy hogy ne kamuzz,a másik kocsid az egy lamborghini és nem ferrari.
:D
12/16 anonim válasza:
hát végül is tényleg csak 1 van, mert a másik az asszonyé
13/16 anonim válasza:
Képzelem, hány éven keresztül kellett elszedni tőle a családit meg a gyest, hogy meglegyen... :P
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Zyzz-nek betegsége volt.Egy szaunában halt meg. De biztosan közrejátszhattak a szteroidok is.
Am szerintem Marc Fitt nem szteroidozik. Van a hivatalos oldalán egy "étrend" és egy "kiegészítők" menüpont.
Persze el tudom képzelni,hogy kox is van a háttérben...
Meg az is lehet,hogy valóban nem 1 év alatt érte el azt az eredményt...
2012. júl. 26. 19:06
15/16 Phami válasza:
Habár a kérdés régi,a válasz egyszerű. Nagyon szigorú étrenddel és kemény edzéssel. Elég brutális edzéstervei vannak, én pl. az egyik hátazós edzéstervén, elvéreztem. Egyébként, Greg Plitt edzésterveit formálta át saját példájára. Nem lehetetlen ezt egy év alatt elérni, a megfelelő diéta és edzés mellet! Másrészt Ő fitness modell és nem testépítő. A koksz nem segít szálkásabb testet alkotni...77 kg a srác :)
16/16 dirtboy válasza:
/A koksz nem segít szálkásabb testet alkotni.../
erre csak annyit hogy DE
nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!