Aki testet épít az hogyan készíti el a kajákat pl a halat és egyéb a húsokat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:08
1/5 anonim válasza:
Simán natúrban megsütöm. Pici olaj megy alá, rá fűszer és megsüt. Ennyi a nagy okosság.:)
2/5 A kérdező kommentje:
azt hittem ennél van vmi nagyobb okosság xD már a zsírok és olajok miatt...
2012. júl. 15. 20:13
3/5 anonim válasza:
Pici olaj nem gond, de grillezheted is természetesen. Van aki beteszi sütőzacskóba a halat és úgy süti, párolja.
4/5 Ci.ara válasza:
sztem is a legegyszerűbb ahogy Montez leírta :)
Csak bedobod 1x átforgatod, nagyon elrontani nem lehet :D
5/5 Ci.ara válasza:
hogy ne legyen uncsi én szoktam ananászt/szilvát belerakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!