Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szkander. Néhány kérdés lent?

Szkander. Néhány kérdés lent?

Figyelt kérdés
Tudom a töke kivan mindenkinek az ilyen kérdésektől,de nagyon foglalkoztat a dolog.Tehát ha leülne szkanderozni egy testépítő és egy saját testsúllyal edző ember melyikük nyerne?

2012. júl. 8. 21:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Wow micsoda erő konferencia gyűlt itt össze.Azt hittem hamar kidöglik a téma,de ezek szerint nem.Nem vagyok jártas ezen az oldalon a szabályokkal,de azt hiszem OFF-nak nevezik ha eltérnek a témától hát én akkor most OFFOLOK.Elég sok ember írt ide sokféle véleménnyel,elmélettel.Mit gondoltok,ha én akrobatikus,mozgékony,gyors,erős,robbanékony akarok lenni mert például egy harcművészet mellé választani kellene egy erősítő edzést.Akkor jól voksoltam a fegyencedzés mellett?
2012. júl. 11. 23:16
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen, de kiegészítheted kettlebellel.
2012. júl. 12. 05:40
 23/30 A kérdező kommentje:
Az orosz erőemberek titka?Ezek szerint az az erőt célozza meg?
2012. júl. 12. 11:00
 24/30 anonim ***** válasza:
Erőállóképességet. Mert van aerob állóképesség is.:)
2012. júl. 12. 11:13
 25/30 A kérdező kommentje:
Hoppá szóval ez kell nekem.Erőállóképesség.
2012. júl. 12. 11:14
 26/30 anonim ***** válasza:
Mindenki látott már testépítőt, de gondolom SZINTE senki nem látott olyat aki profi calistenic -es. Mindenki elolvassa a könyvet aztán ennyi. Egy nagy büdös lóf@szt nyerne a testépítő azonos súlycsoportba egy calistenic -es sokkal erősebb és itt nem a fekvenyomást kell összehasonlítani...
2012. aug. 2. 23:03
 27/30 anonim ***** válasza:
Ja, csak nincs azonos súlyú fegyencedzős az a bibi.:)
2012. aug. 3. 06:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Itt erősködik mindenki, hogy egy fegyencedzést végző emberke nem tudna 160 kg t fekvenyomni blablabla...

Csak hogy a másik oldalát meg senki sem nézi!

Kérj csak meg egy testépítőt, hogy nyomjon le 5 egykezes fekvőt! Szerintem még egy rendes (kétkezes) fekvőt se tudna rendesen.

Tehát két oldala van a dolognak.

2012. okt. 27. 19:37
 29/30 dirtboy ***** válasza:

a profik talán nem tudnak nem tudom biztosan szerintem menne nekik csak nem szoktak de egyébként nagyon erősek.

akik meg nem profik azok meg általában tudnak mégha nem is 5 ismétlés de 2-3 szerintem megy minden pár éve edző embernek.

kicsit túl van misztifikálva az egykezes fekvőtámasz nehézsége.

2012. okt. 27. 22:14
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem is megy, de minek. Kit érdekel, hogy tudok olyat is végezni? :)
2012. okt. 27. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!