Ahhoz, hogy tricepszre meg bicepszre gyúrjak feltétlenül szükséges kondiba járni vagy nem?
Figyelt kérdés
ehhez a két izomhoz elég a fekvőtámasz meg a húzódzkodás vagy szükséges konditermi súlyzós edzés is? Ezek az otthon végezhető gyakorlatok helyettesíthetik a konditermi súlyzós meg gépes edzést?2012. jún. 27. 22:15
1/18 dirtboy válasza:
helyettesíteni nem helyettesítik de ha veszel még két szerelhető egykezest meg rudat súllyal akkor azzal már igen.
miért csak bic meg tric?
2/18 anonim válasza:
otthon végzett gyakorlatok SEMMIKÉPEN nem helyettesítik az edzőtermi edzést.
3/18 dirtboy válasza:
ma 23:28
és miért is nem?
ezt fejtsd már ki bővebben mert én nem tudom hogy miért nem.
talán tudja az izom hogy a terhelés otthon vagy egy teremben kapja vagy mi?
4/18 anonim válasza:
Ha otthon is van felszerelés akkor simán helyettesítheti ;)
5/18 anonim válasza:
ha otthon betudsz rendezni mindenféle gépet (van ismerősöm aki csinált konditermet (újpalota fitness) és csak a gépek 20milliók voltak) akkor jó otthon, de általában nemtudsz annyi féle gépet otthonra beszerezni, ezért nem helyettesíti. két egykezessel meg rúddal pl. nemlehet helyettesíteni a scottpadot vagy a tricepsz gépet.
6/18 dirtboy válasza:
baromságot beszéltek,ti azt hiszitek mindenféle gép kell ahhoz hogy valaki jó edzést csináljon csak azért mert egy konditeremben sok gép van.
ez nem így van.
ez hülyeség
7/18 anonim válasza:
egy idő után változtatás kell, mert megáll a fejlődés (több év után), és több gép közül könyebb választani. egy kar edzést meglehet csinálni jól otthon is, de amikor oda kerül a sor hogy valamit változtatni kéne mitcsinálsz? bár aki otthon edz általában hamarabb megunja, mert otthon sokkal nehezebb rászánni magad. tisztelet a kivételnek. na de mindegy ez az én véleményem
8/18 anonim válasza:
Hát szerencsére ez csak a te véleményed. Ekkora hülyeségeket leírni.
Otthon edzem, de simán van motovációm még 41 évesen is.
9/18 anonim válasza:
amúgy a tegnap 23:28 és a maiak is én vagyok:) szóval egy ember. viszont visszatérve az eredeti kérdésre az engem is érdekel hogy miért csak tricepsz és bicepsz?
10/18 anonim válasza:
Montez.
"tisztelet a kivételnek."
és nem a motiváció hiánya volt a fő mondanivalóm.
de mindegy nemakarok többet offolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!