Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan dolgozzam ki a hasizmom...

Hogyan dolgozzam ki a hasizmom 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos a hasizmom,de mivel egyszer élünk és már én sem leszek fiatalabb, emiatt úgy gondoltam kidolgozom a felsőtestem,hasam. Most segítséget szeretnék kérni,hogy milyen módszerekkel tudnám kidolgozni a hasam, miből hány darabot egy nap. Csak egy dolog van nem szeretnék, az a diéta, mert szerintem,ha az ember ráveszi magát,hogy megcsinálja a kemény munka többet ér,mint a diéta, meg persze szeretek jókat enni.

2012. jún. 26. 14:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellene tömegnövelő étrend, hogy nagyobbak legyenek a hasizmaid is. Napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát. Heti 3 nap súlyzós edzés elég lesz egyelőre. Ha lesz kellő izomtömeg (a hasadon is), akkor érdemes majd leszálkásítani.
2012. jún. 26. 14:41
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm végre vki válaszolt is
2012. jún. 26. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, végre megadtad a paramétereket, ami alapján hasznos válasz születhetett. :)
2012. jún. 26. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm nem diétázott és 3-4év alatt szép hasa lett
2012. jún. 26. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapkodta el.:)
2012. jún. 26. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Valóban nem. :) De a lényeg, hogy összejött. :)

Kedves 18:37-es, persze, világos, de azért kockahas és kockahas között is van különbség. Én is olyan fajta vagyok, aki kolbásszal doppingol, és megvannak a virtuális kockáim, ahogy nevezni szokták, de az még nem igazi kockahas.

2012. jún. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!