Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan dolgozzam ki a hasizmom...

Hogyan dolgozzam ki a hasizmom 2 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos a hasizmom,de mivel egyszer élünk és már én sem leszek fiatalabb, emiatt úgy gondoltam kidolgozom a felsőtestem,hasam. Most segítséget szeretnék kérni,hogy milyen módszerekkel tudnám kidolgozni a hasam, miből hány darabot egy nap. Csak egy dolog van nem szeretnék, az a diéta, mert szerintem,ha az ember ráveszi magát,hogy megcsinálja a kemény munka többet ér,mint a diéta, meg persze szeretek jókat enni.

2012. jún. 26. 14:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kockás hasról ne álmodj diéta nélkül.
2012. jún. 26. 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Akkor felejtsd el, diéta nélkül nem megy. Amíg zsír takarja a hasadat, addig az nem fog látszani, akármilyen erősen dolgozol.
2012. jún. 26. 14:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Így van, diéta nélkül nem lesz kidolgozott hasad, mivel nincs helyi zsírégetés, tehát csak hasedzéssel nem tudod onnan eltávolítani a zsírt. Ahhoz szálkásító diéta és aerob edzés is kell.

[link]

[link]

2012. jún. 26. 14:15
 4/16 A kérdező kommentje:
ZSÍR a hasamon 0 gramm van . Van rajta még egy kis izom a napi 300 felülés miatt,de ettől fáj a derekam és már módszereket szeretnék kipróbálni.
2012. jún. 26. 14:23
 5/16 A kérdező kommentje:
meghát ha ez diétának nevezhető sört havonta 1-szer 2-szer iszom egy pohárral és a szénsavas üdítőket ki nem állhatom. Az ételek még elmennek, de nincs egy gramm zsír sem a hasamon, sem máshol.
2012. jún. 26. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon szerencsés alkatok, akiknek eredendően alacsony a testzsírjuk és diéta nélkül is bordás a hasuk, de mivel magad is mondtad, hogy átlagos a hasad, te nem ezek közé tartozol, muszáj diétáznod, ha kockás hasat akarsz.
2012. jún. 26. 14:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor mit szeretnél még?
2012. jún. 26. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért írod, hogy átlagos? :)

1.A nulla zsír az nem éppen átlagos.

2. Ha nem lenne zsír rajta, akkor most is full kockás lenne, akkor mit akarsz kidolgozni?

3. Az hogy nem iszol sört csak néha, messze van a diétától.

2012. jún. 26. 14:29
 9/16 A kérdező kommentje:
langaléta vagyok 2 méter felett ,de hasizom nélkül és a hasamom se izom se zsír.
2012. jún. 26. 14:37
 10/16 A kérdező kommentje:
asz hittem az az átlagos,ha a hasadon nincs zsír..
2012. jún. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!