Ilyen testet hogyan szerezhetek? (kép lent)
Az utóbbi napokban sokat látom ezt a linket és már egy ideje gondolkodom rajta, hogy már el kéne kezdeni a testépítést. Nah szóval 17 éves 172cm magas 60kg tömegű fiú vagyok. És ezt szeretném elérni: [link] Lécci ne a posztot beszéljétek meg, hanem nekem segítsetek. Am természetesen tudom hogy ez több év eredménye (gondolom) de csak valami hasonlót szeretnék és valamilyen útba igazítást mellé :P Szóval itt vannak a kérdéseim és bátran tegyétek még hozzá amit gondoltok.
-változtassak a súlyomon?
-most kezdjem el vagy még ráér?( korra értem)
-milyen étrenddel?
-Tömegnövelés vagy szálkásítás?
UI.: Nem vagyok vmi izmos, csak a hasam meg a lábaim azok, én meg inkább a Mellkasra szeretnék koncentrálni meg a hasra(ahogy a képen látható).
Előre is köszönöm ha írtok, nem ide való kommentekkel kíméljetek és ne a képhez szóljatok hanem nekem segítsetek KÉRLEK.
ezt elolvasod és nézel egy kezdő edzéstervet és egy tömegnövelő étrendet.
változtassak a súlyomon?
persze
most kezdjem el vagy még ráér?
most is akár
milyen étrenddel?
tömegnövelő étrenddel,ha meg megvan a tömeg akkor szálkásítasz szálkásító étrenddel és aerobal
Amit dirtboy javasolt, megfelelő, csak két dolgot fűznék hozzá:
1. Azok a testek nem annyira nagyon izmosak, tehát jó eséllyel elérheted megfelelő edzéssel és étrenddel, relatíve hamar.
2. Semmiképp se koncentrálj kifejezetten a mellkasodra és a hasadra, egyrészt hülyén néz ki, ha túl vannak fejlesztve a tested többi részéhez képest, másrészt számtalan ízületi problémát okozhat! Figyelj arra, hogy minden testrészedre hasonlóan eddz!
ma 19:40
amit írtál az egy szálkásító diétának felel meg,kicsit nehéz lenne vele tömeget felszedni.
egy tömegnövelő étrend nem így néz ki.
olvasd át szerintem az alapismereteket te is,úgy tűnik meg koptak az emlékeid.
Tömegemet változtassam meg, de mivel?
tömegnövelő étrendel már írtuk
és mennyire?
annyira hogy kb annyi izmot felszedj mint rajtuk van,ezen nem tudom mi nem egyértelmű
Tömegnövelővel?
nem tömegnövelővel hanem tömegnövelő ÉTRENDDEL
nagyon gyorsak voltatok és nagyooon hasznos tanácsokat adtatok.
igen azt adtunk az nem vitás csak kár hogy nem olvastad el a be linkelt oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!