Megközelítően mennyi időbe telne egy ilyen testet kialakítani?
Valamilyen sportot elszeretnék kezdeni s a kondizásra esett a választásom, mivel a közelben van és látványos fejlődést lehet vele elérni. Emellett növeli az ember önbizalmát is meg persze a mozgás sem elhanyagolandó..
Egy-két képet találtam, mely a célomat ábrázolják:
Ilyesmire gondolnék, a kockás hasat ne nézzük, szimplán legyen sima, látszódjon, hogy nincsen rajta felesleg.
Most majdnem 70kg vagyok 183cm mellett.
Mennyivel emeljem a testsúly szerinti szükségletet? 350g szénhidrátot és 140g proteint?
Mit gondoltok mennyi idő lenne, ha innen indulnék:
Tudom genetikailag eltérő, de azért egy átlagos viszonyításra kíváncsi lennék. :D
Karok azok mekkorák körülbelül a képeken? 35?
Köszönöm szépen a segítséget!
szerintem neked kéne a 400g ch és proteinnek igen minimum 140 legyen,ha tudsz többet akkor mehet persze 160-170is simán.
vitamin legyen,valami jó.
zöldségeseket is nyomasd.
pár év alatt össze hozhatod.
kezdésnek legyen egy 3 napos egész testes 2-3 hónap múlva meg válthatsz 4 vagy 5 napos osztottra.
Először is köszönöm szépen a válaszokat!
1-2 évre saccoltam, ennyi idő szerintem normális edzéssel s étrenddel elérhető, ugye?
Karra mit mondtok mekkorák lehetnek?
Nem tudom, hogy tömegnövelő s protein vagy dextróz s protein lenne az ideális kombó??
2 év kb. de már fél év után látszana rajtad, hogy elkezdtél valamit sportolni. vékony testalkatú vagy, a lényeg hogy egyél! majdnemhogy akkor is egyél ha egyáltalán nem vagy éhes. ez a trükk. én így szélesedtem meg.
180cm 85kg 19éves
első pár hónapban (4-5) semmit ne szedj, csak figyelj arra, hogy rendszeresen (napi 4-5x) viszonylag sokat egyél. Később, ha már erősödtél, és nőttél is már kicsit, és a konditeremben is eligazodsz, tehát a gyakorlatokat szabályosan végzed, akkor elkezdhetsz szedni fehérjét, szőlőcukrot(vagy egyéb szénhidrát készítményt), és esetleg kreatin monohidrátot.
Tömegnövelőt, mint JUMBO, vagy Volumass35 nem ajánlom, mert drágább mint a tiszta 100% Whey Protein, de nincs benne annyi fehérje. Tehát jobban jössz ki ha tiszta fehérjét veszel, és hozzá külön szénhidrátot. Szénhidrátnak a VitarGO!-t ajánlom, de legolcsóbb a patikában is kapható dextróz (szőlőcukor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!