Ha iskolába, stb. helyeken meg kellene védeni magam akkor fekvőtámasz, felülés, gugolás, stb. jók, hogy erősebb legyek?
Vagyis ha erős akarok lenni,de mondjuk nem akarok edző terembe járni akkor ezek is jók?
Válaszokat előre is kösz.
és hogy véded meg magad?
elkezdesz fekvőket nyomni vagy guggolni vagy hogy?
ha önvédelemre kell akkor küzdősportot válassz,azzal tudod majd megvédeni magad nem a fekvőkkel meg guggolással.
ezt egy kondis srác írta szóval nem egy kondi ellenes.
Minimum ilyen szinten kellene tudnod verekedeni:D
http://www.youtube.com/watch?v=OQ2RpINs4KE&feature=related
Amiket irtal azok allokepesseget fejlesztenek.Ezeketol izmos se leszel nagyon....De ha 160al szeriazol fekve az se fog sokat erni bunyoba.Allj neki valamilyen kuzdosportnak.
Én jó nagydarab vagyok, 120kg tömör izom:) általában 5* meggondolja mindenki, hogy belém kössön e... amit pk nem tudnak, hogy olyan gyáva vagyok, hogy ha valaki szigorúbban rám szól már attól teljesen össze csinálom magamat, plusz ha bunyóra kerülne a sor, igaz ha betalál egy parasztlengőm, azt valószínűleg megemlegeti az illető, de olyan lomha vagyok, hogy ennek nincs sok esélye... de legalább a csajoknak bejön:P
Szóval ha meg akarod magadat védeni akkor küzdősport, de azt meg felesleges ilyen célból elkezdeni, mivel sportot csak akkor kezdj ha sportolni akarsz... ha most gyáva vagy kiállni magadért, akkor, akkor is gyáva leszel ha 40 év thai box van a hátad mögött...
ma 15:24
öcsém te mi kamugép vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!