Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudsz segiteni?

Tudsz segiteni?

Figyelt kérdés

kezdo testépíto vagyok es megszeretnem kerdezni,hogy ez jo etkezes-e: reggeli:gyumolcs

ebéd:rizs zoldseggel belszinnel vagy csibe,pulykamell

edzés elott:gyumolcs

edzés után:tojás(4) vagy tonhal (attol fugg,hogy mire van gusztusom)

vacsora:durumtészta + olivaolaj

16 éves vagyok,focizom es elkezdtem a testepitessel foglakozni...fejlodest sikerult elernem szval ugy ertem,hogy izomosdtam lathatolag,de viszont a testem zsirszazaleka csokkent (de ez a foci miatt van),es persze tobbet birok focin meg erosebb lettem....szval csak annyit hogy mit gondoltok rola?vasarnap szoktam olyan napot tartani hogy mindent eszek es a het tobbi napja ezt eszem....sztem minden benne van...de ha van vmi otleted a javitasara kerlek ird le kosz :)

2012. jún. 11. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem jó így kajálni, persze becsúszik néha valami más nem minőségi kaja is, de azért tartom a formát.
2012. jún. 12. 21:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Tojás-rizs vagy hal-rizs jó lesz.:)
2012. jún. 12. 21:12
 13/14 A kérdező kommentje:

es lefekves elott pedig turo

reggelire viszont mit lehetne?zabpehely+gyumolcs es?

2012. jún. 12. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Oda is kellene fehérje a zab mellé, pl 7-8 tojásfehérje mehetne, de sülve vagy főzve, sosem nyersen.
2012. jún. 12. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!