Röplabda szabályok. Néhány kérdésem van. Tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat röpizünk, és nem mindig tudom mikor mit kell csinálni.
Mikor kell forogni?
Mikor kié a labda?
Mikor ne kell beleütni?
Előre is köszi :)
2012. jan. 3. 19:27
1/5 anonim válasza:
Szia! :)
Na forogni akkor kell amikor: (próbálom úgy elmagyarázni mintha játékban lennénk)
mondjuk te vagy a, csapatba én b,-be.
tegyük fel ti nyittok. ha nálatok esik le a labda vagy 3x többször bele értek, kiütitek a pályáról akkor nekünk pont. ilyenkor mi forgunk. ha ti szereztek pontot ti forogtok.
azt látnod kell hogy mikor ki felé megy a labda. annyi, hogy a második érintés elvileg mindenképp a feladóé kell legyen.
nem kell beleütni ha kimegy a pályáról.
2/5 anonim válasza:
előző vagyok. nem 3x hanem 3nál.. :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. jan. 6. 16:54
4/5 anonim válasza:
Nem mindíg van forgás ha pontot szereztek. Csak akkor ha hozzátok kerül a nyitás: ha ti nyittok és pontot szereztek nincs forgás
5/5 csak csoki válasza:
sziasztok! nem tudnátok ajánlani olyan röpi csapatokat akikhez csatlakozni lehet?Nagyon szeretek röplabdázni és az időmbe is beleférne. megköszönném a segítségeteket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!