Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfiemberek! Mi a véleményete...

Férfiemberek! Mi a véleményetek a kicsit izmosabb teltebb nőkről?

Figyelt kérdés

Nem az olyan nagyok kigyúrt testépítőkre gondolok, hanem a nem anorexiás, teltebb, fitneszes nőkre :)

Csak őszintén

2012. máj. 29. 04:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha lapos a hasa és picit izmosabb a combja az szép.

de a 40es kar vagy kockás has az undorító.

2012. máj. 29. 05:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Kicsit izmos az oké:)
2012. máj. 29. 05:29
 3/7 anonim válasza:
100%
Szerintem abszolút vonzó!
2012. máj. 29. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem számomra nem szép látvány, ha egy nőn annyi izom van, mint egy férfi testépítőn:)

Semmi nőiesség nincs benne. Egy fitnesses alkat, akin látszik, hogy aktívan sportol, az teljesen rendben van, de a picit izmosabb se baj . (Pl. Toldi Zsuzsi:)

2012. máj. 29. 07:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a telt és az izmos nem ugyanaz. Izmos, akkor izmos és én beleértem a szálkásat is. a telt is lehet izmos, de akkor már inkább beleértem azt, hogy az izmok közti árkok felteltek... Egyébként mint mindenben a mérték a lényeg. Én inkább a telt+izmosra szavaznék mit az anorexiásra, de a teltség ne +30 kg-t jelentsen. A fitneszes csajok meg klasszak!
2012. máj. 29. 07:38
 6/7 Smartguy86 ***** válasza:
100%

A fitnesses csajok alakra szépek - az más dolog, hogy a versenyeken a barnítókrém meg a túlzott smink miatt csúnyának tűnnek.

A testépítő nők nem szépek, de olyan teste egy nőnek kizárólag szteroidok használatával lehet.

Az izmos nő szép. Amúgy meg a kockás has, meg hasonlók általában a bedurrantság állapotában látszanak egy nőn. Ha hétköznapokban meglátjuk, akárki annyit mondana rá, hogy "hű"...

2012. máj. 29. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ácsi... jegyezzünk már végre meg valamit... a "férfi testépítő, nagyon kigyúrt" izomzatú nők _CSAK_ hormonális beavatkozással érhetik ezt el, és _CSAK_ testépítő versenyek kedvéért, amiért keményen dolgoznak, és felteszik rá az életüket. Ilyen nő egymillióból ha egy van errefele, tehát kint az utcán baromira elenyésző az esély, hogy akár csak messziről is látsz egyet, tehát NEM érdemes mindig kitérni rájuk, mintha ők is ugyanolyan gyakorisággal lennének megtalálhatók, mint bármely más alkat képviselői. Jóhogynemmár azt nem írja oda mindenki, hogy ő olyan nőt akar, akinek csak egy feje van, nem kettő... értitek már?

Azért lenne jó erre rájönni, mert így végre a sima naturál izmosabb csajokat (akik amúgy erőteljesen az "wooow"-kategória) nem az ilyen túlzásokkal azonosítanátok, és reálisan értékelnétek őket. Sajnos sok hülye ember csak erre képes, meghallja, hogy izmos nő, és akkor már budibilder, más nem létezik, és punktum. Szomorú.

Szóval, on: ez az ideál. Naturál határokon belül gyúrhat egy nő bármennyit, túl izmos úgyse lesz (plusz egyéni korlátok, pl. saját genetika, edzéshatékonyság, étkezéshatékonyság). Barátnőm is "gyúr" nemrégóta, de már tízezerszer jobb alakja van, mint bármely utcán szaladgáló random cicamicának.

A 'teltebb' fitnesszes alatt meg gondolom a nem leszálkásított, offseasonost érted, ugye?

pl: szálkás: [link]

offseason: [link]

Ugye milyen undorító? :P

2012. máj. 29. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!