Szerintetek is itt az ideje már szálkásítanom?
Figyelt kérdés
Kb. 4hónapja kondizok, már akkor is volt rajtam zsír, de mivel izomból nem voltam eleresztve elkezdtem kicsit kondizni. Most már kicsit izmosabb lettem, de mellé jött fel zsír is. Szerintetek már van értelme szálkásítanom? 16/F
2012. márc. 25. 03:27
1/9 anonim válasza:
Nincs értelme neked még szálkásítani, tömeg kellene. Még 1-2évig nyugodtan tömegelj szerintem.
2/9 Ci.ara válasza:
ne viccelj már növelj tömeget és szard le h felment egy kis zsír ez ezzel jár! Idén a strandon nem a testedért fognak szeretni majd 1-2 év múlva am is csak 16vagy tök rendbe leszel 18éves korodra ha folyamatosan csinálod és nem hagyod abba az étrended!
4/9 G'sX válasza:
amig a mellizmod tömegének 90%át a mellbimbód adja nem biztos hogy szálkásításban kéne gondolkodni
6/9 A kérdező kommentje:
mi lenne? arra is edzek...
2012. márc. 25. 14:10
7/9 anonim válasza:
legalább 15 kilót még pakolj magadra.
addig nem kell szálkásítanod.
8/9 anonim válasza:
Erre felesleges szálkásítani, sehogy sem fogsz kinézni. Még legalább egy évig a tömegnövelés menjen. Ha meg feljön egy kis zsír, hát Istenem.
9/9 anonim válasza:
kicsit izmosabb?
Ez melyik kib4szott álomvilág, ahol ez izmos? Térjetek már magatokhoz b4zdmeg! Nincs rajtad izom, ami leszálkásodhatna. edzegess még néhány évet, kisfiam, talán majd akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!