Milyen kiegészítőt szedjek?
Pont múltam 17, 70 kiló vagyok, jó 3-4 hónapja edzek. Egy héten egy izomcsoport csak egyszer, 170cm vagyok. Heti 3 edzés.
Egyenlőre csak fehérjét, Scitec Whey Pro 100%-ot szedek edzés utánonként, meg mellé Multi Pro-t a vitaminok miatt. Mit gondoltok milyen kiegészítőt szedjek ezek mellé? Az ár most irreleváns, csak szeretném tudni milyen cuccokat szedhetnék, amelyek még "normális"nak mondható. Köszönömmm
Glutamin, bcaa, vitaminnak kiegészítő C vitamin, Ca-Mg, esetleg edzés előttre valami bedurrantó. Edzés után fehérjébe szénhidrát mindenképp /vitargo, carb fast, szőlőcukor, amelyikre éppen telik/
Más nem szükséges valójában. De ami van most neked, az is bőven elég ilyen kezdő szinten, csak az edzés utáni turmixba szénhidrát mindenképpen kell.
Szerintem, egy esszenciális zsírsav, rengeteget dobna. Például Lennmagolaj.
Ha edzés után mehet, akkor egy kis 50g dextróz! :)
Glutamin/Bcaa elengedhetetlen, én is nagyon erősen gondolkodok rajtuk.
Kreatint még nem ajánlanám, de ha még is, akkor egy olcsó kreatin monohidrátot próbálj ki :)
Kajád normális? Ha nem, akkor egy Jumbo-t! :)
ne vegyél kreatint , jumbot se , remélem van othon zabpelyhed , ha nincs vegyél 1kg 500ft kb
hol olvastad te azt hogy nem kell az edzés utáni turmixba szőlőcukor? vagy szénhidrát? ... ne is mond , úgy hülyeség ahogy van , mindenképp vegyél 2kg dextrózt , edzés után 50-60g mehet a fehérje mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!