Big Bang vagy Attack? Melyikől várható nagyobb fejlődés (jó étrend mellett, természetesen)?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 21:14
11/15 A kérdező kommentje:
Milyen kérdés nyomorék? Feltettem egy kérdést két termékről, amit még nem használtam. És akkor mi van?
2012. jan. 19. 22:05
12/15 anonim válasza:
na figyelj b-uzikám elmagyarázom
össze hasonlítottál egy NO fokozót , és egy kreatint , tudod egyáltalán mik ezek?????? és mire jók?????
nem hiszem , úgyhogy szépen rámész arra a linkre amit belinkeltem , és befogod a pofád
13/15 A kérdező kommentje:
Bu-zi az apád. Ha nem lennél olyan szerencsétlen, akkor megnéznéd, hogy mind a kettőben van kreatin és nitrogén oxid fokozó is. Szóval annyira nem is áll távol a két termék egymástól, gyökér.
2012. jan. 19. 22:14
14/15 anonim válasza:
GreenTea
Kreatin kúra után összeesni "izomilag". Szóbeszédre hagyatkozni... Egyesek már-már szteroid hatást tulajdonítanak a kreatinnak. Így hagyatkozz a szóbeszédekre.
Használj monohidrátot.
15/15 anonim válasza:
attackban is van no fokozó rész, big bang meg nem sima no fokozó annál jóval több, és diéta alatt is lehet kreatint szedni, sőt jól is jön
ettől függetlenül a kérdés értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!