Hány éves koromban fog látszódni lényegesen a fejlődés? (többi lent)
15 éves vagyok, és járok konditerembe.
heti 3-4 alkalommal megyek, függően attól , hogy hogy van időm a tanulás mellett.
Ezekbe beletartozik a fekvenyomás, szabad súllyal gyakorlatok, lábizomfejlesztő gyakorlatok, felülés, tárogatás.
Tömeget növelek, annyit eszek mint egy kib***ott viziló.
bátyám vett nekem tömegnövelőt ami kb 5 kilót dobott rám de nem zsírba, VOlumass35.
viszont a súlyom igy most 68kiló/172cm vagyok.
De mivel régen kicsit meghíztam ezért a mellem egy kicsit lógott ( kicsit vicces volt )
minimálisan..
viszont a mellizmom szinte alig alakult.
Tanácsolták nekem hogy hagyjak fel ezzel még kb 2 évig.. addig kialakulnak az izomcsoportjaim rendesen, és nagyobb eredményt fogok elérni.
(nem egy 140kilós bika szeretnék lenni majd idővel, csak jól szeretnék kinézni.)
Tehát tényleg kicsit pihenjek még ezzel, és kb 17 éves koromban kezdjem el rendesen? Jobb lenne?
Előre köszi
Igen , fontos a jó edzésterv.
a bátyámmal már beszéltünk is erről. de sajnos külföldön dolgozik és arra volt csak ideje h 2 edzés alatt minden gyakorlatot bemutasson szabályosan, érthetően.
ezek mellett köszönöm a válaszokat, sokat segítettek.
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!