Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mikor keztétek el sejteni...

Ti mikor keztétek el sejteni hogy talán nemsokára meg fog jönni? Jól gondoltátok? Minden jel meg volt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha az első menzeszre gondolsz, akkor kb. 12 éves koromban. Ekkortájt undult meg a fehérfolyásom, de maga a vérzés még váratott magára 13-14 éves koromig.

Aztán egyszer csak megjött, majd 6 hónapig szünetelt. Majd ezután is volt olyan hónap, ahol megjött, majd nem jött meg.

Aztán kb. 15 éves koromtól jött meg minden hónapban, de akkor sem rendszeresen.

Csak azóta teljesen rendszeres, mióta szedem a fog.gátlót, azaz 19 éves korom óta.

2012. jan. 18. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
12 éves koromtól kezdve,mikor elkezdték osztogatni a suliban ezeket a betétcsomagokat meg kis könyvecskéket a menzeszről, minden nap arra gondoltam,"nah majd ma nagylány leszek!" :D Aztán 13 évesen,mikor elkezdtem úgy istenigazából fejlődni,fehérfolyás,ilyesmik, már sejtettem a dolgot...ehhez képest két héttel a 15.születésnapom előtt jött meg,ráadásul semmi előjele nem volt, azon kívül,hogy aznap,mikor először megjött, pokolian zsibbadtak a lábaim. Erre nagyon jól emlékszem,pedig 10 éve volt,de akkor ez volt az egyetlen előjele. Aztán ahogy telt-múlt az idő,jött a többi előjel,a hangulatváltozás, mellfeszülés, édesség utáni vágy... így ezekből most már tudom,mikor jön meg, napokkal előtte,a tünetekből. :)
2012. jan. 18. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Meg volt minden jel,és számítottam rá hogy megfog jönni,de már nem örülök neki ma is az iskolába átázott a nadrágom :( 12/L
2012. jan. 18. 20:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem sejtettem előre, csak elmentem pisilni és véres volt a bugyim. A 11. szülinapom előtt 2 héttel jött meg először...

15/L

2012. jan. 18. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem tavaly ilyenkor jött meg, pont felvilágosítás volt. előtte héten nagyon fájt a fejem. suliba a hátam majd megszakadt, alig tudtam járni is. nemtudtam mi lesz, mert nem sejtettem, hogy pont ma, pont most. aztán mikor hazaértem, és elmentem pisilni akkor láttam. eleinte csak néha jött meg, de kb. egy fél év múlva már rendesen. egyébként 11 éves koromban már fehérfolyásom volt. de nem kell tőle félni, ez természetes. :) L/13
2012. jan. 20. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszok!!:D

amugy mik ezek pl 15/L

12/L ???

ezt nem tudom xD

2012. jan. 20. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
hát van olyan hogy hasamra ütök és mondok egy számot, mondjuk 17 és egy nemet mondjuk lány. azt így fogod jelölni: L/17 az L a lányt jelenti a szám a kort. ha olyan van, hogy pl.: F/15 akkor meg fiú és 15 éves. vágesz? :D
2012. jan. 20. 20:22
 8/9 A kérdező kommentje:
ja már vágom xD köszi :))
2012. jan. 21. 07:05
 9/9 anonim válasza:
Nekem már meg fog jönni, pár nap max. mát van barna váladék és görcsöl a hasim. Kissé már a vér is szivárog
2013. febr. 25. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!