Heti 4 otthon edzés hatásos lehet?
Sziasztok! Heti 4 napos edzéstervet állítottam össze, otthonit. 1. nap: kar, váll, hát. 2. nap: fenék + láb 3. nap pihi 4. nap: has
Több féle gyakorlat, 3x12 vagy 4x10 ismétlésszámmal. Súlyzós edzés, kardiózni egyenlőre nem szeretnék, mert így is vékony vagyok. Kajálásra próbálok odafigyelni, de sajnos több étel is van amit nem ehetek. Tudom, hogy türelmetlenség, de egy tapasztalt ember alapján kb mennyi idő után érezhetem a változást hogy fittebb vagyok illetve látványra hogy történt változás? Nagyon köszi ha leírod a véleményed, tapasztalatod.
Furcsa, hogy külön has nap van. A vázizmok terhelhetősége úgy tudom másképp működik.
Emellett az első napon nagyon ütik egymást a gyakorlatok. Heti 5 napos edzés mellett a legegyszerűbb variáció a mell, bicepsz, váll, tricepsz, hát+láb nap. Ha a két karizmot összerakod, akár egész jól is mehet a dolog.
Már 1 hónap után érezni fogod a változást, ha tényleg csinálod.
Mindig írd a súlyokat, melyik gyakorlatot mennyivel csinálod, 1-2 hetente egy jó kiegészítő nélküli táplálkozással is jól lehet fejlődni (azaz növelni a súlyon).
Véleményem: Valamire minden jó, ha másra nem, negatív példának.
Tapasztalatom: Az otthoni edzések 99%-ban pár hónap után eredmény nélkül véget érnek.
Egészen aranyos, hogy a 4 napos edzésterved 3. napja a pihenés.😅 Sok baromságot láttam már, de ilyet még nem, hogy a pihenőnapot edzésnapnak számolnak, de hát mindig tanul az ember valami újat...
"otthon edzés hatásos lehet?"
Ha van otthon hosszútávú progresszióhoz elegendő súlykészlet, és minden izomcsoport hatékony leedzését biztosító felszerelés, akkor hatásos.
"kardiózni egyenlőre nem szeretnék, mert így is vékony vagyok"
Kardiótól nem leszel vékonyabb, csak ha kalóriadeficitben vagy, de ha kalóriadeficitben vagy, akkor kardió nélkül is vékonyabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!