Hogyan fogyjak 5 cm-t a derekamból? Modellkedni szeretnék, minden kritérium megfelelő, csak a derekam mérete nem. Negatívak légyszi ne!
Nyilván tudod, hogy csak onnan nem tudsz, fogyni meg úgy kell, mint egyébként.
Ja, ez most negatív válasz volt.
De 5 cm nem kevés, meg egyébként hol állítanak ilyen kritériumokat?
Az összes modellügynökséget a pokolba kellene száműzni. Így hajtanak fiatal lányokat testkép-, és étkezési zavarba.
Már nálad is kezdődik ezzel a kérdéssel...
# 2
Szerinted minden modellnek külön-külön méretre szabott ruhát gyártanak?
Hát nem, van egy standard méret, és azt kb. bármelyik modellnek fel kell tudni venni..
Ezért van a méret, aminek meg kell felelni.
Logikus, gazdaságos..
#4: nehezen hiszem el, hogy a Kérdezőt csupán 5 cm választja el attól, hogy egy divattervező egyedileg tervezett ruhájával kiléphessen a kifutóra. Ha meg tömeggyártott ruháról van szó, ott van választék.
Ha meg egy konkrét fotózásra akar jelentkezni, ahol konkrét méreteket adtak meg (láttam már ilyet), akkor eleve veszett fejsze nyele, a Kérdezőnek meg kell várni a következő, neki való lehetőséget.
"Ha meg tömeggyártott ruháról van szó"
Tömeggyártott ruha?
Divatbemutatón?
Hol élsz Te?
A divatbemutatott ruhák a bemutató után az érdeklődés és rendelések után kerülnek "tömeggyártásra".
Ez a bemutatók célja, van ami sikeres lesz, van ami kevésbé.
174 cm vagyok, 83 cm a mellbőségem, 66-67 a derekam, 76 a csípőm, ja és 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!