Mik az amatőr női fitnesz verseny nevezési kritériumai?
Szia! Szerintem a magasságod nem kizáró ok.
Keress fel egy egyesületet, ahol tudni fogják mennyire felelsz meg egy amatőr versenyen való indulásra.
Azt nem írod, most mennyi idős vagy, de mivel korán bele csöppentél a sportba, így valószínűleg esélyed meg van.
Ha a formád jónak gondolod, jelentkezz bátran!
Mit vagy miket sportolsz?
1#: 28 vagyok. Ovis koromban kezdtem fekvőtámasz meg futás ( meg sok játék , foci apuval ilyesmi) aztán Ping pong, kicsit szertorna is volt most csak hobbi szinten edzem kar- láb- has- hát gyakok.
2# azzal hogy benevezek és elmegyek, egy kitűzött célt valósítok meg, ami remélem erőt ad a továbbiakban is.
3# szuper!
Köszönöm mindenkinek az infot!
A magasságodhoz hány kg vagy? Mennyire szálkás az izomzatod? Mennyire vagy tónusos?
Sok féle sportot írtál, szerintem komolyan esélyes induló lennél!
6# Épp most találok önmagamra hosszú évek után! 🤗
7# 51 kg vagyok. Hmm szálkás nem vagyok szerintem, meg egy kis aránytalanság, hogy a lábaim rövidek a törzsemhez képest , így kicsit tömpének tűnnek de dolgozom rajtuk.
Aranyos vagy, nekem nagy cél, hogy már csak elgondolkodtam ezen! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!