Ki hány évesen kezdett el gyúrni? Mikor kezdték el észrevenni a körülötted lévők? Szerinted mikor fejlődtél a legtöbbet?

42 évesen.
1-2 év után már utánnam nézelödtek.Azóta eltelt 8 év.
110 kg vagyok és 178 cm.
Legtöbbet az első évben pakoltam fel.Ma már szinte semmit,ill hónapok kellenek egy kis eredményhez.
Negatívum:
Nehezen létrázok,mozgok a tetőn,néha fájnak a vállaim,sokat eszek,ami sok pénzbe kerül,nehéz normális ruhát találni.
kb ennyi.

"hány évesen kezdett el gyúrni?"
14 évesen.
"Mikor kezdték el észrevenni a körülötted lévők?"
Fél év után jött az első visszajelzés, ami nagyon pozitív volt, mert egy szakmailag elismert edzőtől kaptam.
"mikor fejlődtél a legtöbbet?"
Nyilván kezdőként a leglátványosabb és legnagyobb ütemű a fejlődés, de ha haladóként kell megnevezzek egy időszakot, akkor a koronavírus intervalluma (2020-2021). Nem kellett bejárni a munkahelyre, megszűnt a mindennapos utazás, áttértem home office-ra, rengeteg időm felszabadult. Ledolgoztam 8 órát, és mentem is le a pincébe (házi konditerem). Heti 6 edzés, heti 3 kardió, minden nap nyújtás, minden nap mást főztem, napi 8-9 óra alvás. Edzés, táplálkozás, regeneráció kimaxolva, ami az izomtömegben, erőszintben, állóképességben, hajlékonyságban, fizikai és mentális egészségben is megmutatkozott.
A kánaán 2022 szeptemberéig tartott, amikor elengedték a koronavírust, a menedzsment pedig megszüntette a home office-t, és visszatért a régi kerékvágás. Azóta a fenti számok egy kicsit leredukálódtak.

21 évesen
Augusztusban kezdtem es szeotember vegen mar dicsertek hogy kerekebb a fenekem (pedig meg 25 kg zsir takarta az izmokat akkor)

A középiskolai amatőr konditeremben már elkezdtünk ,,gyúrogatni" az osztálytársakkal úgy 14-15 évesen. De úgy igazán majd egyetem első évében kezdtem el, 18 voltam akkor. Azóta lassan 15 év telt el, amelyet szinte végiggyúrtam, de sajnos nem folyamatosan. 1-2 évig gyúrtam, aztán kimaradt 1-2 év, szóval, nem igazán fejlődtem. Annyi mentségem van, hogy amikor nem jártam gyúrni, akkor rendszeresen futni jártam.
Nem tudom, hogy lennék most, ha akkor 18 éves korom óta rendesen kondiztam volna.

15 évesen
Nem vették észre, csak amikor már nem lehetett letagadni. A nulláról azért nem nagy dolog fejlődni.
Az első 3 év látvànyos, aztán még olyan 7 évig folyamatosan lassuló de érezhető fejlődés a konzisztens edzéstervezésnek és a szinte tökéletes étrednek és pihenésnek köszönhetően. Ekkor felfigyeltek rá hogy komolyan csinálom, pedig a fizikumom testépítő szinten értelmezhetetlen volt. Aztán 10 év után már csak komoly és precíz edzéstervezéssel sikerül nagynehezen évente 2,5 kilókat erősödni és közben nulla az izom hipertrófia.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!