Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki hány évesen kezdett el...

Ki hány évesen kezdett el gyúrni? Mikor kezdték el észrevenni a körülötted lévők? Szerinted mikor fejlődtél a legtöbbet?

Figyelt kérdés

ma 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:

42 évesen.

1-2 év után már utánnam nézelödtek.Azóta eltelt 8 év.

110 kg vagyok és 178 cm.

Legtöbbet az első évben pakoltam fel.Ma már szinte semmit,ill hónapok kellenek egy kis eredményhez.

Negatívum:

Nehezen létrázok,mozgok a tetőn,néha fájnak a vállaim,sokat eszek,ami sok pénzbe kerül,nehéz normális ruhát találni.

kb ennyi.

ma 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"hány évesen kezdett el gyúrni?"

14 évesen.

"Mikor kezdték el észrevenni a körülötted lévők?"

Fél év után jött az első visszajelzés, ami nagyon pozitív volt, mert egy szakmailag elismert edzőtől kaptam.

"mikor fejlődtél a legtöbbet?"

Nyilván kezdőként a leglátványosabb és legnagyobb ütemű a fejlődés, de ha haladóként kell megnevezzek egy időszakot, akkor a koronavírus intervalluma (2020-2021). Nem kellett bejárni a munkahelyre, megszűnt a mindennapos utazás, áttértem home office-ra, rengeteg időm felszabadult. Ledolgoztam 8 órát, és mentem is le a pincébe (házi konditerem). Heti 6 edzés, heti 3 kardió, minden nap nyújtás, minden nap mást főztem, napi 8-9 óra alvás. Edzés, táplálkozás, regeneráció kimaxolva, ami az izomtömegben, erőszintben, állóképességben, hajlékonyságban, fizikai és mentális egészségben is megmutatkozott.

A kánaán 2022 szeptemberéig tartott, amikor elengedték a koronavírust, a menedzsment pedig megszüntette a home office-t, és visszatért a régi kerékvágás. Azóta a fenti számok egy kicsit leredukálódtak.

ma 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:

21 évesen

Augusztusban kezdtem es szeotember vegen mar dicsertek hogy kerekebb a fenekem (pedig meg 25 kg zsir takarta az izmokat akkor)

ma 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!