Hogy tudnak egyes emberek a körülötte lévők szemébe hazudni hogy naturál meg csak természetes stb mikor egyértelmű hogy bekoxolt?
két indok van amiért vki kamuzik:
1. egy élettel önbizalomhiányos depressziós nyomorék, aki igy próbál érvényesülni, és mivel ha mindenki tudja h cuccol akkor nem értékelik a gaint
2. aki azért kamuzik mert nem kiváncsi a laikusok hülyeségeire, mint h "akkor nem fog felállni" meg "összemegy a f..szod" + nem érdekli más véleménye, és igy kerüli a bajt
Pedig elég sokan tudnak. Nem egy embert ismerek, aki a saját barátnőjének is simán hazudott (mondjuk nem tudom,hogy a barátnő hogy nem vette észre, hogy szét van lyukasztva a srác p*csája).
Ha a kokszosok bevallanák, hogy kokszolnak akkor még az a minimális tiszteletük is elveszne, ami van. Nem beszélve arról, hogy nagy csodálkozások lennének az átlagember szemében és a kezdő gyúrósok szemében is, hogy ez is koksz, az is koksz? Ki a natural? Ja, hogy naturalon csak ennyit lehet elérni? Akkor hagyjuk is a fenébe az egészet.
Nem üzlet :)
Engem soha nem érdekelt senki véleménye.
van mikor tele vagyok, mint a megrakott IFA plató, de a kutyát nem érdekli, hogy ki mit gondol.
Egyébként a Cutlerben nyomom, eléggé észrevehető vagyok.
Mindenkinek naturál vagyok, még aki tudja hogy tolok valamit, annak is.
Sokan persze jönnek oda beszélgetni, hogy mitől lesz ekkora, mennyi súllyal megy ez meg az?
Ilyenkor mindig a Jumbo-t szoktam én is ajánlani, úgy tudom nem egy testépítő kollegának segített már.
Béla
197cm,147kg,54kar, reggel, hidegen.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!