Vérkeringés probléma egyértelmű tünetekkel, van rá "természetes" gyógymód?
A rövidtávú memóriám zavaraival kezdődött évekkel ezelőtt. Mostanra szinte rendszeres a végtagzsibbadásom (javában a kezeim), állandósult a fülzúgásom, és mindig fázom, akkor is, ha a körülöttem lévők pólóban vannak, Én meg pulcsiban. (Az erekciós problémáimat nem is említem)
Elkezdték a kivizsgálásomat, de Írországban élek, és miért is ne, először neurológushoz akarnak küldeni, amire lehet, hogy 1 évet kell várnom. Szóval addig is érdekelne mit tudok tenni az ügy érdekében. A Bilobil-t próbáltam, de tartós eredményt nem értem el vele. Valahol láttam méz-fokhagyma, vagy hasonló keverék elkészítését, de most nem találom. Tud erről valaki pontosabban? Van valakinek más ötlete?
Végy 5 db citromot. Héjával együtt turmixszolod össze,+30 db fokhagymagerezd ezt is turmixold össze. Egy liter vizet felforralsz, és bele öntöd a fokhagymás citromot, felfőzöd. Vigyázz könnyen kifut. Üvegekbe öntöd, és folpakkal lefeded, majd rá csavarod az üveg fedelét. Napi egy decit megiszol belőle éhomra. 1 hónap után már javulás kell, hogy beálljon.
Ha nem bírod meginni, öntsd bele 2 dl vízbe úgy még jóízű is. Nem leszel tőle fokhagyma szagú se, mert a citrom leköti a foghagyma illóolaját. Igyál sokat, legalább napi3 liter folyadékot.
imike----78 éves is vagy vagy csak egy kitalált szám? Nem mindegy hogy mennyi idős vagy.
Nagyon sok gyakorlati tanácsom lenne úgy a gyógynövényekkel mint az öngyógyítás különböző módozataiban. De ehhez meg kell keresnek két már fennlevő és befejezett blogomat. Abban vannak fejezetek amelyek csak azzal foglalkoznak.
egyébként a naponta fogyasztott fokhagyma az jó értágító és fertőtlenítő. Ha valamit nem értesz, nyugodtan kérdezzél ott a blogban-- válaszolok rá. azért nem ártana ha egy EKG nézetnél legalább-- mert a fázósságodat a szív gyengesége is okozhatja
Szia.Írok hát ha még olvasod.
Nálam a magnézium hiány okozta ezeket a tüneteket.Egy egyszerű vérvételből ezt megtudja az orvos állapítani.
Szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!