Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturalon, férfi hormonok...

Naturalon, férfi hormonok nélkül egy nő is lehet izmos?

Figyelt kérdés

Testépítő szinten?

Vagy ez képtelenség?

dec. 14. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Lehet izmos rendszeres súlyzós edzéssel és ehhez megfelelő táplálkozással.
dec. 14. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent neked az izmos? Azért a mai fizikumat nézve, ahol a csapból is koxol emberek fizikuma folyik, meg minden sarkon látsz egyet, nem igazán néz ki izmosnak még egy férfi se naturálban. Max csinos, sportos, jol néz ki, de nem kimondottan izmos.
dec. 15. 01:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nem lehet.
dec. 15. 09:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, nézz meg olyan videót ahol izmos csaj nyilatkozik, olyan hangja van mint egy pasinak, és a fejük is torzul el.
dec. 15. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire szeretnél izmos lenni? Mert azért nőként is lehetsz izmosabb olyan pasiknál, akik nem edzenek
dec. 15. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De igen, lehetsz izmosabb! Nem tudom miért kell máris bodybuilder alkatra gondolni? Kérdező, Te mennyire izmos formát szeretnél, milyenre gondolsz?
dec. 15. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Testépítésben us vannak kategóriák, könnyű, közép és nehéz súlyú. A legelsőt megcélozhatod.
dec. 15. 13:06
 8/9 anonim válasza:
dec. 15. 16:21
 9/9 anonim válasza:
Ehhez a fizikumhiz nem kell szerintem kokszolni..
dec. 31. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!