Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet hatalmas 50 centis...

Hogy lehet hatalmas 50 centis vagy afeletti vàdlikat èpíteni?

Figyelt kérdés

dec. 9. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Edzéssel.
dec. 9. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
A vádli főleg genetika kérdése
dec. 9. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Hányas a lábad?
dec. 9. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Elárulod egy nagy titkot néhány embernek. Akinek 50es vadlija van, az ha nem vadliza külön, akkor is brutális vadlija lenne.
dec. 10. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Genetika, kaja és q sok edzés. Vagy képzeldd el hogy tömöttek az izmaid, nagy súlyod van, sokat eszel és úgy vagy mozgékony guggolászol lépcsőzgetsz kirándulsz 100+kg-osan =) nagy vádlid lesz plusz egy kis háj rajta.
dec. 11. 01:20
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Nekem kb két év folyamatos vádlizásba tellett, hogy legyen egy közepes vádlim. Maxok 3*, 100-200 ismétlés napi szinten plusz súllyal is pulzálás, teljes terjedelemmel, aránylag büszke is vagyok rá, de még a jobb lában mindig xarabb, most edzek rá megint, fél lábbal, csak a jobbat edzem. Az alkarom jobban feklődik amúgy vmiért(zárójelben).
dec. 11. 01:24
 7/8 Atariboy válasza:
Lábujjhegyre állás saroksüllyesztéssel (+ súlyok). De minek neked 50 cm? Mondjuk ha 100-as a bicepszed, akkor megértem. :-)
dec. 16. 01:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Vádlim még nincs ekkora, de péniszem már van.
dec. 17. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!