Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem fogsz izomtömeget növelni...

Nem fogsz izomtömeget növelni (kiváltképp látható mértékben nem), ha nem eszel! Olvasható több helyen. De nem tudom elhinni, h. csak ennyi lenne! Nem inkább junk szénhidrát helyett fehérje bevitel lenne a fontosabb az eredményes/látható növekedéshez?

Figyelt kérdés

Olyanokról is ír sok ember, hogy többen azt hiszik, hogy képesek enni (nyilván a - megfelelő/hatékony - edzések mellett), miközben egyszerűen nem vesznek magukhoz elégséges tápanyagot, és valójában csak HISZIK, hogy sokat esznek, de valójában nem képesek igazán sokat enni.

Ezzel nekem csupán egy gondom van, hogy az egy dolog, hogy az izomnövekedéshez fehérje és megfelelő szénhidrátok szükségesek, de ha valaki _TUD_ enni, az akárhogy is edzhet, csinálhatja az izomtömeg-növelő edzéseket, inkább hájas lesz, nem az izomtömege fog látható mértékben gyarapodni.

A kérdés azért írodott ki, hogy nyugodtan cáfoljatok rám, ha rosszul gondolom azt, hogy az itt gyakorta olvasható igazán nagy evésektől csak zsíros lesz az ember - és nem izmos.

ma 18:52
 1/4 anonim válasza:
Egy újabb bölcs..
ma 18:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Unatkozó, átlátszó trollokat nem kértem a kiírásom alá. Gyenge próbálkozás volt. Szervusz! 😃
ma 19:02
 3/4 anonim válasza:
ööö... mit nem tudsz azon elhinni, hogy nem le tömeg akkor ha nem viszel be tömeget?
ma 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

A túlevéstől nyilván hájas lesz.

De most ez a divat. Láttam olyat, aki középmagasan a száz kilójára tömegelt. Egészségére!

ma 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!