Más is van úgy, hogy nem tud guggolni?
Nem tudok helyesen leguggolni, nem hajlok annyira illetve magas is vagyok hosszú lábakkal.
Egyszer erőltettem és megsérült a térdem, 3 hónapig nem tudtam rendesen járni.
Kevesebb súly 15+ ismétlés lesz, innen kezd el csökkenni annyira a súly, hogy az jelentős legyen az ízületek szempontjából. De ennek, semmi értelme, mert 15+ ismétlést elvinni közel lehetetlen kategória. Hamarabb szetesik a mozgás és kiköpöd a tüdőd.
Ehelyett, inkább rakja meg az ember utolsó gyakorlatnak, és itt már, nem tudsz akkora súllyal, hogy az annyira veszélyes legyen, mintha első gyakorlatnak raknád.
Mielőtt valaki okoskodna, ez nem profin programozo, profi mobilitassal rendelkező eroemeloknek szol. Az átlag ember birtokában, nincsenek ezek a képességek és tudások, ezért annyira veszélyes a Guggolás. A Guggolás, egy külön tudomany, hogy jol csináld
14:
Ne nyomasd már ezt a kreténséget, a súlyok nem azért vannak, hogy a sarkad alá berakd, ez simán balesetveszélyes amellett, hogy ezzel már nem ugyanaz a gyakorlat, jelentősen könnyítetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!