Egy edzésnapon meg lehet edzeni a hátat,vállat,bicepszet,tricepszet? Kb 1,5óra alatt
Figyelt kérdés
Sajnos csak két napokat tudok járni egy héten.nov. 1. 11:20
1/5 anonim válasza:
Meg lehet abszolút, vannak teljes testes edzések is, az is kivitelezhető, és szépen lehet tőle fejlődni.
Én pl sok év kihagyás után újrakezdő vagyok, szakítottam az osztott edzéstervvel, most heti 1 teljes test edzés csinálok 2 hónapja és eddig minden héten tudtam kicsit emelni a súlyokon. Nekem nagyon bejött, soha nem voltam még ilyen erős/izmos mint jelenleg
2/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel felsőtest,vasárnap meg alsó test így gondoltam.
nov. 1. 12:14
3/5 anonim válasza:
Hát nem nagyon értem.
De ha felsőtestre gondolsz a fenti izomcsoportokat felsorolva hiányzik a mell.(mert az is a felsőtest része!)
Én biztosan nem tudnám leedzeni másfél óra alatt
a hát váll,mell,biceps ,teicepszet..
4/5 A kérdező kommentje:
Mellezni nem szoktam,lány vagyok.
nov. 2. 13:24
5/5 anonim válasza:
Nekem most úgy hozta az élet, hogy heti egyszer tudok csak járni, így kénytelen vagyok megoldani. Nem vagyok kimondottan testépítő, a célom hogy karban tartsam az izomzatomat, ne gyengüljek, ne veszítsek izomtömeget, de kezdők szerintem fejlődhetnek is így bizonyos szintig. Mell, váll, hát, has amit csinálok hangsúlyosan heti egy alkalommal egyszerre köredzésben. A bicepsz-tricepsz edzése valamilyen szinten benne van ebben a mell-, hát- és vállgyakorlatokon keresztül. Alsótestre most nem edzek külön konditeremben, mivel futok és kerékpározok is mellette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!