Szerinted mi számit átlag feletti teljesítménynek az alábbi gyakorlatokból?
Az átlag ez esetben a konditermi vendégek szintje 18-tól 50 éves életkorig, testsúlytól függetlenül.
Felhúzás: kg x ismétlés
Guggolás: kg x ismétlés
Nyomás(fej fölé): kg x ismétlés
Fekvenyomás: kg x ismétlés
Evezés: kg x ismétlés
Húzódzkodás:/db
Tolódzkodás:/db
Fekvőtámasz:/db
Egylàbas Guggolás:/db
"Nő és Férfi külön. Csak az màr lemaradt."
A nőknél számomra a legtöbb gyakorlat értelmezhetetlen. Gyakorlatilag sosem látom őket semmi másra edzeni, mint alsótestre, plusz kardió. Esetleg felsőtestre néha lóbálnak valami maximum 4-5 kilós kézisúlyzó párt. Guggolásban, aki 40 kiló fölé megy, az már bevállalós.
Az átlagkonditermiek java része le van pukkanva!Már ami az erőt illeti.
Nem kétlem hogy Jancsi jó futó,vagy egyéb dolgokat magas szinten csinál,de ha kondizni megy az nem az a kondi,amire te gondolsz.
Ezért mondom, hogy az átlag ellötyög vmit ott valamilyen gépen,hogy elmodhassa ott vótam a barátnőknek,vagy hogy a kosáredzőbácsi is elégedett legyen,esetleg fogyni akar..
ffú ennyi kis akadékoskodó görcsöt komolyan
a kérdező nem arra kíváncsi h készítettél e erről statisztikát és az mit mutat, hanem a véleményedet kérdezte, meg h mit látsz a saját kis mikrokörnyezetedben.
guggolásból szerintem a 120kg-ba 5-6 is ritka sajnos egy mezei konditeremben
fekvenyomás 100-ba 6-8ismétlés
8-10 húzódzkodás
felhúzás szerintem 160ba 5-6 ismétlés már kiemelkedő egy átlag konditeremben
nyilván egy mecca gymben, egy scitec goldban vagy bármelyik erőemelő teremben jóval nagyobb súlyokat mozgatnak a terembejárók, mivel sok az erőemelő vagy testépítő versenyző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!