Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 176 cm-hez 72-73 kg jónak...

176 cm-hez 72-73 kg jónak számít vagy átlagos?

Figyelt kérdés
Inkább szálkás alkat vagyok,testzsírt nem tudom pontosan de szerintem 13-14 % lehet.Kockák azért látszanak,meg a többi izom definiáltsága,pl.vállak.

szept. 29. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kiló a lényeg, hanem hogy jól nézel-e ki. Ha szerinted jól nézel ki, akkor minden oké.
szept. 29. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.
szept. 29. 22:54
 3/5 Zizizabalo ***** válasza:
24%

Valószínűleg már van rajtad valami izom, ha mondjuk 60-65kg körül kezdted. Azzal is kell számolni, hogy első évben 5kg-nál nem igazán fogsz több izmot felszedni naturálon (később egyre kevesebb).

Átlag kólásüveg alkatú emberek között jónak számít, de aki edzeni jár a terembe, nem csak szelfizni, annak illik ezt meghaladni.

Ezen a szinten akadtam meg én is, csak kaja miatt. Azt hittem elég lesz, ha próbálok többet enni, de a gyakorlatban kiderült, hogy a számolás nélküli 2000-2500 kcal nem elég, azzal csak szinten tartom magam. Mióta nekiálltam fixen 3000-nek, azóta mintha minden jobb. Csak épp szenvdek a kajával, mert meglennék 1000-el is.

szept. 30. 09:55
 4/5 anonim válasza:
0%

szteroid nélkül felesleges a zabálást erőltetni, mert csak elhízol

okt. 1. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
3000kaloria meg nem.egy nagy zabalas nem hinnem azzal valaki is behizna, max ha 55kg
okt. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!