Fehérjedús táplálkozással, totál kezdőként sem tudok izmot építeni fogyás mellett?
Elkezdenék edzeni, alig van rajtam izom, de némi felesleg igen (180cm, 81kg, van hason zsír...)
Legalább 75kg-re le szeretnék fogyni, viszont ha közben edzek, akkor is "csak" annyit érek el, hogy kevesebbet vesztek msjd izomból?
"Fehérjedús táplálkozással, totál kezdőként sem tudok izmot építeni fogyás mellett?"
De!
"csak annyit érek el, hogy kevesebbet vesztek msjd izomból?"
Miből?
Helyesen kell enni és akkor szálkás leszel. Ez a 6 kg amit leakarsz adni max 3-4 hónap tiszta izomepitessel.
Szaraz hús (csirkemell) + zöldség. Semmi más. Épp ezért ez a legnehezebben része
De, még nem kezdőként is lehet.
Nekem egy szinten tartó diétával 3 hónapja folyamatosan csökken a has körméretem, a bicepszem meg nőtt 1 cm-t.
Minden ember más, másként reagál a dolgokra, el kell felejteni ezeket a régi dogmákat, hogy pl nem lehet egyszerre izmot építeni és zsírból fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!