Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan osztjátok be a táplálko...

Senkise2004 kérdése:

Hogyan osztjátok be a táplálkozásotokat edzés mellett?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy pl. fehérje dús ételek este, szénhidrát edzés előtt. Ki hogy szokta? edzés előtt-utáni kajálás, táplálék kiegészítőt hogyan szeditek?

2022. febr. 5. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Napi 6x étkezem és ennyi, a többi nem érdekel.
2022. febr. 5. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Edzés előtt és után is egy órával eszek. Vitaminokat mindig a legnagyobb étkezéssel veszem be. Fehérjét össze-vissza iszok, abszolút nem érdekel, csak hogy meg legyen a napi mennyiség, illetve a 6 kaja.
2022. febr. 5. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
makrók megvannak, 6x eszem.
2022. febr. 5. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég kicsi alapból a napi keretem (alacsony lányként) szóval az edzés a teljes napomst meghatározza. Ugyanúgy megvan a magas fehérjebevitel mint minden más napon (27 energiaszázalék)

Egy nap 4x eszem. A reggelimet már úgy időzítem, hogy onnan 1,5 vafy 4,5 vagy 7,5 órára legyen edzés. Minden étkezés között 3 óra (akkorára is vannaks zámolva az adagok hogy addig telítsen el), edzéd előtt 1-1,5 órával teljes étkezés (konomex ch, fehérje, minimál zsír). Edzés előtt vagy semmi vsgx egy banán vagy alma (közepes felsz ch). Edzés után rögtön 4 szőlőcukor (könnyen elájulok olyankor). Edzés után kb 1 órával (hazaérek és lefürdök) megint tekjes étkezés, fele gyors, fele komplex ch, feherjeforras es kis zsir. Onnan (ha marad etkezes a napbol) akkor 3 oraval kesobb megint teljes etkezes.

Ha nagyon nem jonnek ki a harom orak es pl nagy etkezes van edzes elott 2 oraval akkor azutan egy oraval megeszem valami kozeoesen gyors cht de nem sokat hogy jobban birham

Ha ehgyomorra kardiozom akkor rogton felkeles utan, max 1 orara ra a tersmben vagyok. 7 szolocukor az oltozoben. Kb 1 orara ra otthon pedig egy atlagos etkezesnek masfelszerese adagnyi etkezes komplex ch, feherjeforras es minimal zsir

Nekem ez vált be, mindenkinek teste és célja fuggvenyeben mas jo

2022. febr. 5. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
7%
Napi 4 kaja nekem bőven elég. Nem vagyok én kisbaba, hogy 2 óránként egyek.
2022. febr. 6. 01:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A napi 6x kaja meg az osztogatás régen berögzült elmélete már megdőlt. Én annyiszor eszek ahányszor jól esik. Kb-ra tartom a kalóriát és a 1gramm fehérje meglegyen tskg-ként minimum
2022. febr. 6. 03:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi 3-4szer eszem ahogy kijön. Nem méregetek stb. nagyjából megvan minden egészséges kajákból.
2022. febr. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!