Hogyan osztjátok be a táplálkozásotokat edzés mellett?
Elég kicsi alapból a napi keretem (alacsony lányként) szóval az edzés a teljes napomst meghatározza. Ugyanúgy megvan a magas fehérjebevitel mint minden más napon (27 energiaszázalék)
Egy nap 4x eszem. A reggelimet már úgy időzítem, hogy onnan 1,5 vafy 4,5 vagy 7,5 órára legyen edzés. Minden étkezés között 3 óra (akkorára is vannaks zámolva az adagok hogy addig telítsen el), edzéd előtt 1-1,5 órával teljes étkezés (konomex ch, fehérje, minimál zsír). Edzés előtt vagy semmi vsgx egy banán vagy alma (közepes felsz ch). Edzés után rögtön 4 szőlőcukor (könnyen elájulok olyankor). Edzés után kb 1 órával (hazaérek és lefürdök) megint tekjes étkezés, fele gyors, fele komplex ch, feherjeforras es kis zsir. Onnan (ha marad etkezes a napbol) akkor 3 oraval kesobb megint teljes etkezes.
Ha nagyon nem jonnek ki a harom orak es pl nagy etkezes van edzes elott 2 oraval akkor azutan egy oraval megeszem valami kozeoesen gyors cht de nem sokat hogy jobban birham
Ha ehgyomorra kardiozom akkor rogton felkeles utan, max 1 orara ra a tersmben vagyok. 7 szolocukor az oltozoben. Kb 1 orara ra otthon pedig egy atlagos etkezesnek masfelszerese adagnyi etkezes komplex ch, feherjeforras es minimal zsir
Nekem ez vált be, mindenkinek teste és célja fuggvenyeben mas jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!