Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen kezdőként hány kg...

Teljesen kezdőként hány kg tömeget lehet felpakolni havonta?

Figyelt kérdés
Persze normális étrenddel, de nem tisztán lean bulk-ból.

szept. 5. 07:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Zsírból akármennyit, izomból viszont évente 1 kilót maximum.
szept. 5. 07:23
 2/18 anonim ***** válasza:
60%
#1 ÉVENTE 1kg? Az kizárt, hogy csak annyit...
szept. 5. 08:21
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

"kizárt, hogy csak annyit"

Az első egy-két évben nyilván lehetséges ennél több, de később még koxosok is örülnek évi 1 kg izomszövetnek, nemhogy naturálok.

szept. 5. 08:26
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát az lehet, de kezdőként durva lenne.
szept. 5. 08:35
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

A kérdező nem írta, hogy kezdő lenne, ezért nem kezdőkre vonatkozó választ adtam.

Kezdőként a kiindulási állapotodhoz képest nagy kontrasztot tudsz elérni az első évben, ami több kg izmot is jelenthet. Ettől még nem leszel izmos, csak a kiindulási állapotodhoz képest. Utána viszont még tökéletes edzéssel, táplálkozással, regenerációval, genetikával is rohadt komoly feladat 1 kg izomszövet felépítése is évente.

Bár ne így lenne, és tele lennének a konditermek 90-100 kilóra leszálkásított naturál izomkolosszusokkal!

szept. 5. 08:45
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

#5 "A kérdező nem írta, hogy kezdő lenne, ezért nem kezdőkre vonatkozó választ adtam."

"Teljesen kezdőként hány kg tömeget lehet felpakolni havonta?"

szept. 5. 08:59
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

havi nézetbe izom épülésről beszélni vicc még steroiddal is

éves nézetbe gondolkozz kérdező

szept. 5. 09:14
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

izom KG ??

HAVONTA?

ronie coleman nem tudott kgba mérhető izmot fel szedni 1 honap alatt

nem inkább grammot akartál írni ?

szept. 5. 10:20
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs 2 ugyanolyan hónap. Egyre kevesebbet és kevesebbet mindig. 2019-ben kezdtem az edzést. 52 kg voltam, lettem 1 év alatt 65 kg. Sok erőfeszítésbe telt, főleg a kajálás miatt. Meg persze a +13kg nem mind izom, a testzsírom is nőt valamennyit (kb 4%-ot). De az utóbbi 4 évben viszont csak 7 kg jött fel. Tehát az első évben 13kg, aztán 4 év alatt 7kg. Ráadásul ez a 7kg olyan 7, hogy elvesztettem a kockás hasat is, (már csak a felső 2 látszik), tehát még annyi fejlődésem sem volt. Persze ez az én hibám is, mert nem fektettem be több energiát a sportba az utóbbi időben.

De volt a padtársam (aki miatt kezdtem), ő is sovány alkat volt, de ő alig fejlődött valamennyit. Szálkásabb lett, de nem jött rá izomtömeg. A probléma az lehetett, hogy csak szemétkaján élt. De így is csodabogár volt, hogy ezeket zabálva kóró volt.

Tehát erre nem lehet konkrét választ adni, mert mindenki más, más tudással, motivációval. Emberenként akár 100%-os eltérés is lehet, ez pedig elég nagy érték. De egy valami azonos lesz mindig, az elején a leggyorsabb, aztán egyre lassabb a folyamat.

szept. 5. 10:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Annyi itt a változó, hogy kb felesleges erről beszélni.
szept. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!