Más extrém sovány srácnak sincs semmi önbizalma a kondizáshoz?
Figyelt kérdés
aug. 23. 21:48
11/13 Zizizabalo válasza:
Egyet tudok mondani. Ku4va sovány nerdként kezdtem edzeni, az üres rudat is alig tudtam kinyomni. Nulla önbizalom.
Pár évvel később, lehet nem fejlődtem túl sokat, de legalább lazán ki tudom nyomni 60kg-t 10-szer. Valamennyi önbizalom már van.
Ha kell ennél több motiváció, akkor haggyuk az egészet.
12/13 A kérdező kommentje:
Ja sovány nerd voltál, csak gondolom nem röhögte szét magát senki a hangodon amikor megszólaltál pl.
aug. 28. 23:31
13/13 anonim válasza:
Két kezisulyzoval , rúddal, tárcsakkal bőven lehet fejlődni otthon is az elején. Be kell ruházni rá. Meg evvel párhuzamosan egészségesen és többet enni. Ha erre nincs mondjuk heti 3x 1 órád akkor nem is nagyon akarod ezt te .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!