Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elsőre ez mennyire számít jó...

Elsőre ez mennyire számít jó súlynak?

Figyelt kérdés

A kérdés kicsit hazugság, mert 3 éve edzek már.

Direkt, célirányos módon soha nem csináltam farizomra gyakorlatot, mert férfi létemre zavaróan nagy.. (rossz boka mobilitás miatt a lábtolásaim csípő flexió dominánsak voltak, emiatt a farizom több terhelést kapott, ez látszik is.. :D)

Azonban heti 1-2x 1 szettet fogok csinálni csípőtolást is.

Elsőre 180kgx8 sikerült, bukásig.

Nem tudom mennyivel szokták ezt csinálni, mert a férfiak közül senkit nem láttam még csípőtolást csinálni ott, ahol edzek, tehát nincs kiindulási alapom.

Mivel ezt most csináltam életemben először, ezért 1-2 edzés múlva szerintem a 200kgx8 sem lesz elképzelhetetlen.

Mi számít jó súlynak itt? 80kg vagyok.

aug. 20. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Itt tudod csekkolni, mennyire számít jónak:

[link]

Az biztos, hogy első alkalomból nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Én az első edzésemen kinyomtam fekve a 80 kilót vézna középiskolásként. Minden haverom el volt ájulva, hogy ez micsoda elképesztő teljesítmény, én leszek a világ legerősebb embere, Hulk leszek. Én is elhittem magamról, aztán három évvel később se volt 100 kiló fölött a nyomásom.

aug. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!